Lästips: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Tilde de Paula Eby är julvärd på TV4 – alla artister som uppträder

01 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Porträtt av programledaren Tilde de Paula Eby i studion vid inspelningen av Efter fem.
Tilde de Paula Eby är årets julvärd på TV4. Här är artisterna som kommer att fira in julen tillsammans programledaren under julaftonskvällens konsert Late Night Christmas.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

Första advent är över och julafton kommer allt närmre och närmre. Men en högtid som för många vanligtvis brukar kopplas till kärlek och gemenskap kommer i år vara väldigt annorlunda.

5 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula EbyBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Eby

På grund av den pågående pandemin kommer fler än vanligt fira högtiden ensam, och många som suttit isolerade i flera månader är nu väldigt ledsna över att återigen stoppas från att träffa sina nära och kära. Men nu kommer TV4 med positiva besked till de som känner ångest inför ensamheten.

Så blir julafton på TV4

TV4 kommer nämligen bjuda på en fullspäckad dag där programledare och artister gör tittarna sällskap från morgon och kväll, och inte helt oväntat blev idag klart att det är den folkkära Tilde de Paula Eby som fått äran att vara TV4:s julvärd.

Men som många vet är det inte första gången Tilde kliver in i den rollen, och i ett pressmeddelande från TV4 berättar hon om lyckan att bli vald till uppdraget igen.

Annons

– Jag har återigen fått det ärofyllda uppdraget att vara julvärd på TV4 och i år känns det viktigare än någonsin. I år är vi många som inte får fira jul som vi brukar – som inte får vara med de vi älskar. Det har varit ett svårt år och det blir en annorlunda jul. Att få vara sällskap, för de som vill det, på julafton ser jag som det finaste, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Det här är artisterna som uppträder på julafton

Dagen kommer att börja med att Tilde guidar tittarna för att sedan gå över till den stjärnspäckade julkonserten Late Night Christmas där en hel del folkkära artister kommer att ta plats på scen.

Bland många stora namn kommer tittarna bland annat få lyssna till artister som Carola, Jill Johnson, Måns Zelmerlöw, Sanna Nielsen, The Mamas och David Lindgren – något som programledare Tilde känner sig väldigt tacksam för.

– Vi har inte kunnat gå på julkonserter, vi har inte kunnat njuta av luciatåg, vi har inte fått vara i kyrkan för julnattsmässa eller julottan. Därför känns det särskilt bra att avsluta julafton tillsammans med Sveriges artistelit och bjuda på en varm och underhållande julkonsert med sång, dans, barnkör och allt som hör julen till. Vi gör liksom det bästa vi kan av den här julen, säger hon.

Annons