Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Tilde de Paula Ebys avslöjande om kampen i Let's dance

08 maj, 2020 
Jonna Axelsson
Tilde de Paula Eby och David Hellenius på Kristallengalan 2019.
Årets säsong av Let's dance har kantats av inställda avsnitt och deltagare som av olika anledningar valt att avbryta sin medverkan.
Nu berättar Tilde de Paula Eby om arbetet med succéprogrammet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Videon kunde inte hittas

Trots att Let’s dance väldigt nyligen drog igång på TV4 har det redan hunnit hända en hel del i programmet. I mars var det premiärdags och innan dess meddelade kanalen att säsongen kommer att spelas in utan publik på grund av coronautbrottet.

Det första avsnittet flöt på felfritt men därefter stötte man på patrull. Efter att flera personer i produktionen insjuknat bestämde sig TV4 för att ställa in Let’s dance på obestämd tid. På Instagram berättade programledaren Tilde de Paula Eby, 47, om sina känslor inför beslutet.

Tv-fabriken och nyhetsförmedlingen rullar på på Efter fem – men Let’s dance vilar nu i 2 veckor. Rätt beslut så klart, för allas trygghets skull”, skrev hon då.

Alice Stenlöf tvingas lämna tävlingen

Nu är Let’s dance 2020 tillbaka i rutan och de senaste tre fredagarna har deltagarna fått visa vad de går för på dansgolvet.

De personer som har fått lägst poäng under dessa avsnitt och därmed tvingats lämna tävlingen är Bathina Philipson, 41, Andreas Lundstedt, 47, och Alice Stenlöf, 23. Nu senast var det just Alice tur att tacka för sig, något hon gjorde med tårar i ögonen efter att ha tillägnat sin sista dans till sin pappa.

Annons

– Jag har haft så kul. Jag är så glad jag fick göra den här speciella dansen som sista dans till min pappa. Det betyder så mycket att få göra en tillägnad dans, sa Alice Stenlöf i programmet.

Tilde de Paula om kampen i Let’s dance

Det har varit mycket känslor i Let’s dance 2020 men även en hel del slit. I ett inlägg på Instagram berättar Tilde de Paula Eby om det tuffa jobbet som ligger bakom de spektakulära showerna som TV4-tittarna får ta del av varje fredagkväll. Det verkar onekligen som att denna säsong kräver mer av samtliga inblandade i produktionen.

”Hela redaktionen och produktionen på Let’s dance ska ha massa kärlek – för hårt arbete med både program och säkerhet under extraordinära omständigheter! Och största TACKET till er som tittar, hejar och peppar! Ni är bäst!”, skriver Tilde intill en bild från det senaste avsnittet av Let’s dance.

Foto: TT

Annons