Lästips:LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsLoppis & antiktSpartips

Victoria dyker upp i tv på julafton – överraskar alla!

14 dec, 2021 
Johan Söderlund
Kronprinsesssan Victoria i röd klänning och Tareq Taylor som julvärd i SVT.

Kronprinsessan Victoria dyker plötsligt upp i tv-rutan på julaftonskvällen!

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Tareq Taylor är årets julvärd – se intervjun härBrand logo
Tareq Taylor är årets julvärd – se intervjun här

Klockan 15.00 på julafton tänder kocken och tv-personligheten Tareq Taylor traditionsenligt ljuset i SVT. Tillsammans med tittarna firar han jul i rutan och bjuder på allt från klassikerna ”Kalle Ankas jul” till ”Svensson, Svensson”.

– Att vara julvärd på SVT är kanske det finaste man kan få göra. Jag älskar julen. Att att få fira julafton tillsammans med tittarna i år, det känns stort på riktigt. Och lite pirrigt, säger han i ett pressmeddelande.

Men Tareq Taylor kommer inte att fira jul ensam! Nej, för på julaftonskvällen får han sällskap av en mycket välkänd person i rutan.

Annons

Kronprinsessan Victoria i SVT

På bästa sändningstid dyker kronprinsessan Victoria upp i SVT! Klockan 19.55 ska hon läsa julevangeliet från Slottskyrkan i Stockholm i programmet ”En julhälsning från Slottskyrkan”.

Det här blir andra året som kronprinsessan läser högt om Jesu födelse. Hon deltog förra året på Kungliga Hovförsamlingens digitala julbön i Slottskyrkan, men i år väntar en kanske något större publik då uppläsningen sänds i SVT.

Kronprinsessan läste julevangeliet i Slottskyrkan förra året, i år gör hon det igen och hennes framträdande ska även sändas i SVT!
Kronprinsessan läste julevangeliet i Slottskyrkan förra året, i år gör hon det igen och hennes framträdande ska även sändas i SVT!

Victorias framträdande varar dock bara i fem minuter, till klockan 20.00, men om hon kommer att sprida värme och glädje hemma i tv-sofforna råder det inga som helst tvivel om!

Annons

Se också: Kronprinsessans klänningar på Nobelfesten under 20 år

Kronprinsessan Victorias nobelklänningar genom årenBrand logo
Kronprinsessan Victorias nobelklänningar genom åren
Annons