Mandelmann-sonens glädje – stora framtidslyckan

19 feb, 2020 
Alice Göransson
Foto: Karin Törnblom/TT
Paret Mandelmann har flera barn och en utav de satsar nu på en egen karriär i rampljuset.
”Superspännande", skriver sonen Aaron på Instagram.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Familjen MandelmannBrand logo
Familjen Mandelmann

Gustav Mandelmann, 54, och Marie Mandelmann, 55, är bönderna som tog Sverige med storm i och med sitt program Mandelmanns gård på TV4. Intresset för att följa böndernas liv på deras gård på Österlen i Simrishamns kommun är otroligt stort.

Tittarna har möjlighet genom programmet att följa bondeparets liv på gården, oavsett om det är i hagen, bakom plogen eller i köket. Mandelmanns drar i år igång sin fjärde säsong, och intresset från publiken bara ökar.

Gustav och Marie har varit gifta sedan 1992 och har barnen Aaron, 30, Tora, 29, Disa, 26, och Joel, 19, tillsammans.

I december förra året fick familjen dessutom tillökning när Marie och Gustav fick sitt första barnbarn.

– Det är fantastiskt. Allt har gått bra och det blev en liten flicka som är jättegullig. Men hon kom lite för tidigt, egentligen skulle det ha blivit först i januari, sa Marie Mandelmann i december till Aftonbladet.

Eftersom parets barn är vuxna sedan många år tillbaka hade de länge sett fram emot att återigen få en liten ny familjemedlem att gosa med.

Annons

– Det är något helt nytt och något som vi verkligen har sett fram emot. Men man vet aldrig när det ska ske och så plötsligt inser man att vi ska bli mormor och morfar, berättade Marie Mandelmann.

Äldsta sonen är musiker

Parets äldsta barn, Aaron Asker Mandelmann bor inte på gården, utan i en lägenhet i Östra Sorgenfri i Malmö. Han är med i ett bandet We are tillsammans med Karl Nyberg och Axel Skalstad.

På Instagram skriver han nu om framtiden med bandet:

”Superspännande vår med @trioweare på gång, där vi bland annat spelar på Malmös goaste bar i februari! Hoppas vi ses där!”.

Annons