Trending: Pyssel med papperPyssel för barnSkapa med leraFörvandla denna loppisfynd

Personliga och enkla pyssel för studenten 2024

26 apr, 2024 
studenten 2024 pyssel
Ska du gå på studentmottagning i juni eller ska du kanske styra en själv? Här samlar vi mängder av roliga pysseltips som kommer att göra mottagningen extra speciell för studenten.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Vårterminen börjar att närma sig sitt slut och snart är det dags för studenten. Ska du hålla i en studentmottagning i år eller kanske är du bjuden på barnbarnens mottagning? Då är det ett perfekt tillfälle att pyssla! Här samlar vi några roliga pyssel för studenten.

När är studenten 2024?

De flesta gymnasieskolor i Sverige brukar ha studenten någon gång mellan under juni månad. I de större städerna som Stockholm, Göteborg och Malmö brukar de olika gymnasieskolorna dela upp dagarna så att de inte krockar med varandra.

Studenten 2024 – enkla DIY och unika pyssel

Att närvara vid en studentmottagning för någon du håller kär är stor glädje. Förberedelserna inför detta tillfälle kan vara både roliga och meningsfulla. Här är några idéer för pyssel som du kan göra för att fira och hedra en nybliven student.

Annons
  1. Gör personliga inbjudningskort
  2. Sticka en studentnalle
  3. Pyssla ihop egna dekorationer till studentmottagningen
  4. Baka något gott till festen
  5. Fyll en scrapbook med minnen och visdomsord

1. Studenten inbjudningskort

Ta fram ditt mest kreativa jag och skapa handgjorda kort! Du kan antingen göra inbjudningskort om du är värd eller gratulationskort om du är gäst på studentmottagningen. Kanske kan du använda foton på er tillsamans samt klippa och klistra med vackra papper, pennor och sidenband.

2. Sticka en egen studentnalle

Den ikoniska studentnallen är ett måste vid utspringet på studenten. Vad kan då vara gulligare än att göra en alldeles egen studentnalle? Gratis stickmönster för gosedjur hittar du här.

3. Dekorationer till studentmottagning- pyssla ihop egna!

Gör en specialdesignad dekoration som kan symbolisera studentens resa och framgång. Det kan vara en collage av bilder från deras skoltid, en målad träskylt med deras namn och examensår, eller till och med en handgjord banner med en uppmuntrande hälsning. Samla ihop vad du har hemma och sedan är det bara att låta fantasin flöda!

Annons

4. Baka inför studenten

Om du älskar att baka eller laga mat kan du förbereda läckra bakverk eller godsaker för studentmottagningen. Gör deras favoritkakor eller skapa en speciell tårta med examenstema för att sätta pricken över i:et på festligheterna.

5. Present till studenten – gör en personlig scrapbook

Skapa en personlig och handgjord scrapbook till studenten för att fira deras examen! Denna kan du fylla med minnen från deras uppväxt i form av bilder, små anekdoter och urklipp. Ta dig tid att skriva ner några visdomsord och råd för framtiden till ditt barnbarn. Det kan vara allt från praktiska tips för universitetet till livslektioner som du lärt dig genom åren. Det är en gåva som de kommer att uppskatta och bevara för alltid.

Vilka tar studenten 2024?

Det är årskullen som är födda 2005 som tar studenten år 2024.

Ljuvligt ballongmoln – så gör du!Brand logo
Ljuvligt ballongmoln – så gör du!
Annons