Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Premiär: Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

09 mar, 2022 
Sara Ericsson
Sara Ericsson
Astrologen Sofia Pontén och spirituella sökaren Suzan Alev Arslan startar podden Astrorummet.
Astropodden vi alla längtat efter är äntligen här – nu kan vi få svar från stjärnorna i podcastformat. Astrologen Sofia Pontén och spirituella sökaren Suzan Alev Arslan startar Astrorummet på Aller media. Här kan du läsa allt om nyheten!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Astrorummet: TrailerBrand logo
Astrorummet: Trailer

Vännerna Sofia Pontén och Suzan Alev Arslan fann varandra i deras gemensamma kärlek till den spirituella världen. Tillsammans vill de förändra synen på astrologi och dela med sig av en stjärnprognos för den kommande veckan och vad vi kan förvänta oss av den.

– Det slutar aldrig att hända saker i den astrologiska världen, planeterna rör sig hela tiden och det som är så kul är att det inte går att lära sig allt, det är en livsresa och jag lär mig nya grejer varje dag. Det är ett härligt sätt att lära känna andra, sig själv och omvärlden bättre. Man behöver inte tro på det, men vi kan ge dig ett öppet sätt att se på saker, säger Sofia.

Startar podcast om astrologi

Astrologen Sofia Pontén och spirituella sökaren Suzan Alev Arslan startar podden Astrorummet.

Nu startar duon podcasten Astrorummet hos Aller media, en podd för alla som är nyfikna på astrologi med nya avsnitt varje söndag. Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller om man har bra koll inom ämnet.

Annons

Med stående teman som veckans horoskop, astrologiska fördjupningar, spännande gäster och magiska ämnen är Astrorummet den perfekta lyssningen för att ladda upp inför en ny vecka.

Suzan och Sofia beskriver podden som en plats gjord av drömmar och moln där de kommer att guida oss genom allt astrologiskt, djupdyka i ämnen kopplade till planeter, öden, relationer, kärlek och horoskop.

– Det jag älskar med astrologi är att det väver samman ett konstnärligt sätt att se på omvärlden. Kom och möt universum och dig själv tillsammans med oss i Astrorummet, säger Sofia.

Välkänd astrolog ställer horoskop

Astrologen Sofia Pontén.

Under namnet Scorpio Rising har Sofia arbetat som astrolog i över tio år. Intresset föddes när hon bodde i Brooklyn och därifrån har hon tagit det vidare. I kombination med den traditionella och hellenistiska astrologin använder hon sig även av filosofi, litteratur, poesi, myter och psykoanalyser för att fördjupa sina horoskop och förändra synen på astrologi i Sverige.

Annons

– Jag ser det som ett verktyg för att prata om livet. I astrologin får jag undersöka saker, se vad som händer och förstå vad som sker i våra liv i förbindelse med universum, säger Sofia.

Radioprofil startar Astropodcast

Spirituella sökaren Suzan Alev Arslan.

Suzan Alev Arslans röst känner vi igen från radio. Hon har jobbat som programledare och producent på Sveriges Radio i P3 Din gata samt P4. Suzan har drivit olika projekt inom kulturscenen i Malmö och är även certifierad skrivcoach i Läkande skrivande. Hon beskriver sig själv som en nyfiken och spirituell sökare som gillar att utforska saker.

– För mig har astrologin alltid varit ett stöd, när jag känt mig vilsen och behövt lite extra pepp. Astrologin har varit ett bra sätt att bygga vidare på, säger Suzan.

Astrorummet har premiär 13 mars 2022 med ett nytt avsnitt varje söndag. Redan nu kan du lyssna på trailern här!

Annons