Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Astro: Så ska du fira nyår enligt ditt stjärntecken

29 dec, 2021 
Sara Ericsson
Sara Ericsson
Människor med tomtebloss
Spontant, välplanerat eller bara riktigt festligt? Ditt horoskop kan faktiskt avslöja en hel del om din personlighet – så även hur du allra helst firar nyår. Det här säger stjärnorna!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärnteckenBrand logo
Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärntecken

Nyårsafton är en festlig kväll, men också en riktig vattendelare. Vissa älskar att fira in det nya, och andra tycker att det är lite vemodigt att lämna det gångna året bakom sig.

För en del är en välplanerad nyårsmiddag ett måste, medan andra föredrar det spontana firandet eller kanske inte ens vill göra en stor grej av nyårsafton.

Så vill du fira nyår – enligt ditt stjärntecken

Din stjärnbild påstås säga en hel del om din personlighet – inklusive hur du allra helst laddar upp inför och firar nyår.

Annons

Väduren 21/3-19/4

När det kommer till festliga tillfällen så vill väduren alltid ha kul. Väduren trivs som allra bäst bland nära och kära och får energi av att vara tillsammans. Eftersom att väduren är en social person så ekar det sällan tomt bland festinbjudningarna. Och hen är även bra på att själv bjuda in till fest. Så länge väduren är omringad av personer hen tycker om så spelar det ingen roll var och hur det nya året firas in.

Oxen 20/4-20/5

Oxen är och förblir hemmakär. Det spelar ingen roll vilka resor som erbjuds, oxen föredrar att fira in det nya året på hemmaplan. Kanske kan oxen tänka sig att fira in det nya året på en annan plats än sitt egna hem. Men skulle någon komma på tanken att dra med sig oxen på en utlandsresa för att fira nyår väntar ett bestämt nej. Hen vill gärna bjuda sina nära och kära på något recept eller visa upp en genomtänkt dukning. Om oxen får stå värd för firandet vet hen att det kommer att bli bra och behöver då inte släppa på kontrollen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Tvillingarna vill gärna fira in det nya året på ett så festligt sätt som möjligt. Redan under hösten börjar hen göra upp planer för det nyår. Och önskar du bjuda en tvilling till din nyårsfest? Ja då skulle du ha skickat ut en inbjudan redan i september. Hen är alltid mån om att fira och vill gärna göra det ihop med båda gamla och nya vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Kräftan ser alla typer av högtider som tid för återhämtning ihop med familjen. Den traditionsbundna kräftan ruckar gärna inte på traditionerna och vill att nyår firas på samma sätt år efter år. Kräftan har ingen direkt dragning till party utan kan tänka sig att fira hemma. Gärna med hemmalagad mat och spel för att sedan runda av kvällen med en film.

Lejonet 23/7-22/8

Lejonet älskar att vara i centrum, så även på nyårsafton. Därför hör det inte till ovanligheten att hen står värd för nyårsfesten. Lejonet använder sin kreativa förmåga och lyckas alltid leverera en nyårssittning som gästerna sent glömmer. När lejonet står värd för en tillställning och ser sina gäster må bra i hens sällskap så mår lejonet som allra bäst.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Jungfrun är en perfektionist med känsla för detaljer. När hen styr ett nyårsfirande så flyter allt på bra och det kommer att vara en fläckfri afton. Men om du önskar umgås med en jungfru är det bättre att bjuda med hen på en middag än att låta jungfrun arrangera den själv. Anledningen? Jungfrun blir så involverad i sin tillställning att hen glömmer att mingla och kan uppfattas som osocial. Låt jungfrun i dig släppa taget och tacka istället ja till en annan fest. För att maxa närvaron och känslan av en festlig kväll.

Vågen 23/9-22/10

Vågen är ett festligt stjärntecken i alla lägen förutom nyår. Aftonen spenderas allra helst i lugn och ro. Att festa, dricka och dansa hela natten lång sparar vågen allra helst till ett annat tillfälle på året. Hen föredrar en fridfull och lugn kväll med de allra närmsta samlade.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Den passionerade skorpionen gillar att hålla firandet intimt och lyxigt. Hen vill allra helst skåla in det nya året på en fin restaurang (som skorpionen själv bokat) med ett sammansvetsat gäng. Gärna ska kvällen innehålla minst fem olika rätter och en vin eller champagneprovning. Tanken på att spendera nyårsafton ihop med människor som hen aldrig har träffat tidigare på någon ouppstyrd fest tackar skorpionen bestämt nej till.

Skytten 22/11-21/12

Skytten älskar att resa och spenderar gärna nyårsafton på en ny plats varje år. Vännerna har slutat att bjuda in skytten, eftersom att de alltid vet att hen kommer att vara på resande fot. Full av entusiasm och energi lyckas hen alltid lösa ett perfekt nyårsfirande. Alltid på en spännande ny plats varje år!

Stenbocken 22/12-19/1

Den ansvarsfulla och disciplinerade stenbocken spenderar helst nyår ihop med sin familj. Traditioner är mycket viktiga för en stenbock och de investerar allra helst sin tid med de allra närmaste. När året ska summeras gör hen gärna det med hemmalagad mat och ett gott glas vin hemma vid köksbordet.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Alla älskar att fira ihop med den sociala vattumannen. De har en förmåga att sprida festlig stämning omkring sig och många trivs i sällskapet. Trots att hen allra helst önskar vakna upp utvilad dagen efter nyårsafton så blir det sällan så. En vattuman kan in i det sista planerat att det nya året ska firas in med lugn och ro. Men i sista sekund slutar det oftast med att hen spontant dyker upp på en middag eller en uppstyrd fest.

Fiskarna 19/2-20/3

Den känslosamma och romantiska fisken förbereder alltid för ett magiskt firande. Därmed inte sagt att de hellre stannar hemma. Men var än festen blir av kan du vara säker på att fisken kommer att liva upp platsen med sin konstnärliga och kreativa sida. Så länge det nya året firas i en vacker miljö med goda vänner och bra musik så trivs fisken mer än väl.

Artikelinspiration: Astroyogi

Se också: Så ska du fira nyår enligt ditt stjärntecken

Så ska du fira nyår enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så ska du fira nyår enligt ditt stjärntecken
Annons