Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop för fiskarna - så blir ditt 2024

04 jan, 2024 
Cathrine Oppenheim
århoroskop 2024 för fiskarnas stjäntecken
Blir 2024 året som du träffar den stora kärleken? Eller kanske blir det då som du beger dig ut på ett äventyr eller gör ett skifte i karriären? Allas astrolog Carin Oppenheim guidar dig till relationshoroskopet för fiskarna 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Stjärntecknet fiskarna, eller pisces som det heter på engelska, är födda mellan 9 februari och 20 mars. Stjärntecknet fiskarna karaktäriseras av en konstnärlig ådra och en stor medkänsla för sin omgivning. Under året väntar en långsam start följt av en stor förändring för fiskarnas stjärntecken. Läs om kärlek, vänskap och framtid för fiskarna 2024.

Så blir kärleken för fiskarna

Om du befinner dig i en relation så finns det en risk att du under år 2024 kommer att känna dig uttråkad. Efter ett mer stabilt relationsår i fjol så känner du just nu ett stort behov av frihet och egentid. Men agera inte förhastat! Under årets senare hälft kommer du att vara mer flexibel och ha lättare att kommunicera med din partner om dina behov. Tillåt er själva att ha egentid och fokusera på de aspekter av er relation som gör er starka. För fiskarna kan det också vara en bra idé att ge sig ut på en gemensam resa eller att testa något nytt tillsammans med sin partner för att liva upp relationen. Ju mer du ger i förhållandet, desto mer får du tillbaka.

Annons

För den som är singel väntar ett fortsatt spännande dejtingår. Under årets första månader kommer dejtingen att gå långsamt eftersom att du prioriterar karriären eller upplever en förändring under denna tid. När vår och sommar närmar sig tar dock dejtinglivet snabbt fart och du kommer att få möjligheten att knyta många nya kontakter. Extra tursam är dejtingen i slutet av maj månad och runt den 14 augusti. Då har du en god chans att träffa såväl en partner som en kortvarig romans.

Vänskap för fiskarna 2024

Under 2024 kommer dina vänskapsrelationer att se lite annorlunda ut. Vissa fiskar kommer att träffa sina vänner mindre än vanligt och den minskade kommunikationen kan också göra att missförstånd uppstår. När ditt liv får nya förutsättningar kan dina vänner ha svårt att stötta dig på det sätt som du hoppats på. Var öppen för dina vänners råd och glöm inte att de alltid vill ditt bästa. För andra fiskar kommer vänskaper istället att ta mer plats än vanligt i vardagen. Här väntas insiktsfulla samtal och djupare relationer - kanske kommer till och med en vänskapsrelation att utvecklas till något mer under årets senare hälft.

Fiskarnas framtid - så ser det ut framöver

2024 kommer att vara året som du upplever en förändring. Detta kan innebära att livet tar en ny riktning. Kanske är det ett skifte i karriären, en flytt eller ett äventyr som är på ingång för fiskarna. Utmaningen kommer att komma omkring april månad. Efter att förändringen skett kommer livet att kännas lättare.

Vill du se hur relationsåret ser ut för alla stjärntecken? Här hittar du Allas årshoroskop för alla stjärntecken 2024.

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons