Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop för jungfrun - så blir ditt 2024

08 jan, 2024 
Cathrine Oppenheim
relationshoroskop 2024 jungfrun
Vad har 2024 att bjuda på för stjärntecknet jungfrun? Spå dina relationer för året med Allas astrolog Cathrin Oppenheim här. Kanske är det nu du träffar den nya kärleken, djupdyker i arbetet eller stärker en befintlig vänskap?
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Stjärntecknet jungfrun heter virgo på engelska och är född mellan 23 augusti och 22 september. Jungfrun är analytisk, noggrann och plikttrogen - men också generös romantiker som är nyfiken på livet. Här guidar astrologen Cathrine Oppenheim dig till kärlek, vänskap och framtid för det kommande året.

Årshoroskop för jungfrun 2024

Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärnteckenBrand logo
Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärntecken

Kärlek för jungfrun

Jungfrun är en analytisk person vilket även reflekteras i romantiska relationer. Du övertänker lätt relationen i det tysta istället för att prata om dina känslor av oro. Öppna gärna upp för diskussion med din partner- det kommer att få positiva konsekvenser för er båda. I början av året kommer relationen att ha ett mer praktiskt fokus, men under årets senare hälft väcks romantiken till liv igen. Din partner kommer att ta fler initiativ under denna period. Tillåt dig själv att slappna av och omfamna initiativen med optimism.

Annons

Är du singel och söker kärlek så är det i början av sommaren du ska dejta mest frekvent, specifikt under juni din månad. Då attraherar du partners som är redo att ingå ett förhållande. Bra datum för dejting är 28 maj, 26 juni och 22 oktober.

Så blir jungfruns vänskaper 2024

Dina vänskaper kommer att förbli stabila under 2024. Du har några vänner som är som familj för dig och det är också dessa relationer som får extra uppmärksamhet i år. Din familj kommer också att vara mer närvarande än vanligt i ditt liv i år. När saker och ting blir jobbigt frågar du om hjälp av nära och kära. De kan ge ett mer känslosamt perspektiv som kompletterar ditt logiska förhållningssätt.

Framtiden - detta väntar för jungfrun

Under 2024 kommer du att prioritera resor - både fysiska resor och inre resor. Om du tillåter det kommer året att präglas av en oväntad optimism, nyfikenhet och många fina minnen. Om du jobbar kommer du att prioritera framtida projekt och att få mer inflytande på arbetsplatsen.

Vill du se hur relationsåret ser ut för alla stjärntecken? Här hittar du Allas årshoroskop för alla stjärntecken 2024.

Annons