Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop för kräftan - så blir ditt 2024

04 jan, 2024 
Cathrine Oppenheim
århoroskop 2024 kräftan
Hur ser kärleken ut för dig 2024? Kommer du göra ett karriärbyte? Och hur utvecklas dina vänskaper under året? Allas astrolog guidar stjärntecknet kräftan till det kommande året i detta årshoroskop.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Är du född mellan 22 juni och 22 juli? Då tillhör du stjärntecknet kräftan. Kräftan, eller cancer som den heter på engelska, är ett känslosamt och ledningsorienterat stjärntecken. Men hur kommer egentligen 2024 att se ut för världens alla kräftor? Astrologen Cathrine Oppenheim guidar dig till relationer, vänskap och framtid för 2024.

Årshoroskop för kräftan 2024

Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärnteckenBrand logo
Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärntecken

Kärleken för kräftan

Kräftan behöver trygghet och bekräftelse i sina relationer. Du har haft en relation som varit utmanande i några år där du inte känner att du blir sedd. I år är det viktigt att fokusera på kommunikation och samarbete med din partner för att få relationen att fungera. Om du öppnar upp dig så kommer din partner att göra det samma för dig. Planera in något romantiskt med din partner i mars, juni och november.

Annons

Om du är singel så kan du komma att träffa en person som vill utveckla en seriös relation med dig under årets senare hälft. Kräftan är ivrig i början av en relation, men försök att slappna av och låta den andra personen ta de större initiativen i relationen. För singeln är 26 juli och 27 november bra för seriösa dejter.

Så blir kräftans vänskaper 2024

Din vänskapskrets kommer att utökas på ett oväntat sätt i år. Vid två tillfällen under året kommer du att antingen påbörja eller avsluta en vänskap. Dina nya umgängeskretsar kommer att ge dig nya perspektiv och möjligheter som sätter dig på en ny riktning i livet.

Så ser kräftans framtid ut

För kräftan blir 2024 ett år av nya möjligheter. Kanske påbörjar du ett nytt jobb, en ny utbildning eller en ny hobby. Din spirituella närvaro är stark i år - ta vara på det!

Vill du se hur relationsåret ser ut för alla stjärntecken? Här hittar du Allas årshoroskop för alla stjärntecken 2024.

Annons