Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop för skytten - så blir ditt 2024

02 jan, 2024 
Cathrine Oppenheim
skytten årshoroskop 2024
Är 2024 året du gör den där stora resan du alltid drömt om? Eller kanske hittar du kärleken? Allas astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig till det kommande året för stjärntecknet skytten.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Om du är född mellan den 23 november och den 21 december så tillhör du stjärntecknet skytten, som också heter sagittarius på engelska. Skytten är ett äventyrligt och optimistiskt stjärntecken som är i stort behov av frihet. Undrar du hur ditt 2024 kommer att se ut? Här guidar Allas astrolog Cathrine Oppenheim dig till kärlek, vänskap och framtid för året enligt ditt stjärntecken.

Årshoroskop för skytten 2024

Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Så blir kärleken för skytten

Skytten behöver en optimistisk partner som är lätt att ha att göra med. Om så är fallet blir du en mycket hängiven och kärleksfull partner. Men ett problem med skytten är också att hen gärna blir uttråkad när vardagen blir allt för vardaglig. Om du befinner dig i en relation är det viktigt att du kommunicerar detta till din partner istället för att fly fältet.

Annons

Skyttens vänskapsrelationer 2024

Du behöver mycket social stimulans i din vardag för att vara tillfredsställd. Det kan komma att ske en stor livsförändring i början av 2024 som tar tid från kvalitetstid med vännerna. Först när du är tillbaka på fötterna har du ordentligt med tid att ta igen detta. Då väntar flera trevliga sammankomster.

Framtiden - så ser det ut för skytten framöver

Du kommer att ha flera meningsfulla projekt för dig under 2024. Särskilt ett av dessa projekt kommer att vara extra betydelsefullt. I övrigt kommer din tid främst att gå till partner och vänner.

Vill du se hur relationsåret ser ut för alla stjärntecken? Här hittar du Allas årshoroskop för alla stjärntecken 2024.

Annons