Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop för väduren - så blir ditt 2024

04 jan, 2024 
Cathrine Oppenheim
astrologi 2024 väduren
Hur ser karriär, kärlek och vänskap ut för väduren i år? Här guidar Allas astrolog väduren i kärlek, vänskap och karriär för året 2024.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren, eller Aries som det heter på engelska, är det stjärntecken som är mest målinriktat och envist av alla stjärntecken. En person som är född i vädurens stjärntecken har födelsedag mellan 21 mars och 19 april.

Så blir kärleken för väduren

Om du är singel har du som vädur goda chanser att träffa en partner i år. Du har tröttnat på tillfälliga romanser och letar nu efter något djupare att dela med en partner. Håll extra utkik efter kärleken under februari och december månad.

Om du är i en relation så är 2024 året som du bör investera i ditt kärleksliv. Väduren vill gärna ha en fartfylld och passionerad kärlek. Men glöm inte att en relation också behöver bygga på stabilitet och stöttning. Din partner behöver dig extra mycket just nu, speciellt i februari och mitten av juli. Se till att ta fram din omhändertagande sida under och gör tid för att vara tillsammans under denna period.

Vänskap för väduren 2024

Väduren är en social person som gärna har likasinnade personer runt sig. Du sätter dock höga krav på dina nära och kära, nu mer än vad du gjort tidigare. Om du vågar öppna upp dina sinnen och sänka förväntningarna så kommer du ha möjlighet att skapa en större vänskapskrets med såväl djupa som mer ytliga vänskaper. Om din relation kräver mer stabilitet kan det istället vara i vänskapskretsen som du får lite extra äventyrskänsla och stimulans i år.

Vädurens framtid - så ser det ut framöver

Du har länge varit osäker på vilket riktning du ska ta i livet. 2024 blir året då du får både spirituell och karriärmässig klarhet. Plötsligt kommer vägen att bli tydligare och du kommer att närma dig dina mål i snabbare takt än vad du förväntat dig.

Vill du se hur relationsåret ser ut för alla stjärntecken? Här hittar du Allas årshoroskop för alla stjärntecken 2024.

Stjärntecken du matchar medBrand logo
Stjärntecken du matchar med
Annons