Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop för vågen - så blir ditt 2024

04 jan, 2024 
Cathrine Oppenheim
årshoroskop relationer vågen 2024
Är 2024 året du gör den där stora resan du alltid drömt om? Eller kanske hittar du kärleken? Allas astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig till det kommande året för stjärntecknet vågen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Personer födda mellan 23 september och 22 oktober är födda i vågens stjärntecken. Vågen, eller libra som det heter på engelska, är ett charmigt och socialt stjärntecken som ständigt söker efter en kompromiss som gynnar så många som möjligt. Men hur ser egentligen vågens relationer ut för 2024? Här har vi svaret.

Årshoroskop för vågen 2024

Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärnteckenBrand logo
Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärntecken

Kärleken för vågen

Vågen är ett känslosamt tecken som söker kärlek i vardagen. Är du singel så är det mars månad och oktober månad som du ska satsa på. Personen som du träffar då är redo för en långvarig relation.

För vågen som befinner sig i ett förhållande kommer 2024 att erbjuda både höga och låga känslomässiga punkter. Eftersom att kärleksplanterna inte har samma tempo i år så kommer kärleken snarare att vara extra närvarande i perioder. Om du är i en relation ska du, likt singel-vågen, planera in romantiska dejter och tillfällen i oktober månad. Februari är en bra tid att sätta dig ned med din partner och reflektera över förhållandet - vad gör hen riktigt bra och finns det något som ni skulle kunna göra mer för att bekräfta varandra?

Annons

Så blir vågens vänskaper 2024

Du har ett stort nätverk av lojala vänner som älskar dig mycket. Vågen behöver mycket kärlek för att balansera sitt liv. Många av dina vänner är dock mycket självständiga och har mycket saker för sig. Under 2024 kan du behöva att lita på att er relation håller trots att ni har lite mindre kontakt än vanligt. Sommaren är en bra tid att planera in en aktivitet med varandra när ni har tid och möjlighet, specifikt den 4 juni.

Framtiden - så ser vågens liv ut framöver

För vågen kommer kultur att ligga i fokus under 2024. Kanske kommer du att gå en intressant kurs, lära dig en ny hobby eller få ett nytt nätverk inom kulturvärlden. Ditt yrkesliv kommer att flyta på. Det kan ske en eller flera större förändringar i flera aspekter av ditt liv i år.

Vill du se hur relationsåret ser ut för alla stjärntecken? Här hittar du Allas årshoroskop för alla stjärntecken 2024.

Annons