Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Relationshoroskop för vattumannen - så blir ditt 2024

01 jan, 2024 
Cathrine Oppenheim
Vattumannens horoskop 2024
Är 2024 året du gör den där stora resan du alltid drömt om? Eller kanske hittar du kärleken? Allas astrolog Cathrine Oppenheim guidar dig till det kommande året för stjärntecknet vattumannen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Stjärntecknet vattumannen, eller Aquarius som det kallas på engelska, brukar beskrivas som en kunskapstörstig och fritänkande person. Du tillhör stjärntecknet vattumannen om du är född mellan 20 januari och 18 februari. Här guidar vi dig till hur kärlek, vänskap och framtid kommer att se ut för Vattumannens stjärntecken år 2024.

Årshoroskop för vattumannen 2024

Här är de viktiga astrologiska datumen att hålla reda påBrand logo
Här är de viktiga astrologiska datumen att hålla reda på

Kärlek för vattumannen

Vattumannen har ett stort behov av frihet och gillar att ha saker på sitt sätt - något som kan sätta käppar i hjulen när det kommer till romantiska relationer. Oavsett om du lever i en relation eller inte så är det viktigt att du inte sluter dig för mycket när saker och ting blir för känslosamma. Släpp de orealistiska kraven och våga lita på din magkänsla. Singel-vattumannen har goda chanser till lösare romanser i år, vilket passar dig bra då du har många bollar i luften. Om du befinner dig i en relation kommer ni att ha ett bra år, förutsatt att du vågar vara sårbar framför din partner.

Annons

Så ser vattumannens vänskapsrelationer ut 2024

Under 2024 så kommer du att omvärdera många av dina vänskaper. Efter att ha gjort en större inre resa så upplever du att du har växt ifrån vissa av dina vänner. Dina allra närmsta kommer dock att vara kvar och där är relationen lika stark som alltid. Du kommer att möta många nya bekantskaper under sommaren 2024 som inspirerar dig.

Framtiden för vattumannen

I år kommer du att ha mer tid över för kreativitet och hälsa. Ta vara på det! Kanske är det dags att förändra ett beteendemönster eller att introducera något nytt i ditt liv som går hand i hand med dina värderingar och ideal.

Vill du se hur relationsåret ser ut för alla stjärntecken? Här hittar du Allas årshoroskop för alla stjärntecken 2024.

Annons