Trädgård efter stjärntecken - så designar du den bäst

plantor

Inred din trädgård efter stjärntecken. Det kan göra mycket med rätt detaljer.

sanddebeautheil

Varje stjärntecken har sina egenskaper. Få ut maximalt av din trädgård genom att utrusta den med de rätta detaljerna för just dig. Här kan du läsa hur.

Väduren 21 mars - 19 april

Trädgårdsdesign: Storslagen trädgård

Väduren gillar storslagen närvaro. Det finns inget bättre sätt att göra din närvaro storslagen, än att tänka storslaget! Micheal John McGarr, landskapsdesigner förklarar att "alla trädgårdar behöver större träd och växter för att skapa en storslagen känsla även i en liten trädgård".

Storslagen trädgård

Genom att ha storslagna träd och växter i trädgården blir det en pampig känsla- Helt i stil med vädurens tecken.

muratart

Oxen 20 april - 20 maj

Trädgårdsdesign: Pooler med lyxig touch

Oxen älskar att koppla av i glada miljöer, så swimmingpooler eller naturliga pooler med en lyxig semesterkänsla ger den där extra härliga känslan. De senaste årens reserestriktioner har gjort våra utomhusmiljöer ännu mer betydelsefulla. Så just nu är en väldigt bra tidpunkt för att skapa den perfekta trädgården.

Klematis - färgfest från vår till höst
Pool

Lyxiga pooler är något för vädurens tecken.

stock_SK

Tvillingarna 21 maj - 21 juni

Trädgårdsdesign: Odla din egen trädgård

Tvillingarna är ett upptaget tecken som i vissa fall hade behövt klona sig själv för att hinna få allt gjort. Därför kan en trädgård som kräver mycket uppmärksamhet och där man kan arbeta med olika projekt ge deras energiska personlighet något att fokusera på.

Tomater

Olika odlingsprojekt kan engagera den energiska tvillingen.

Anders Nilsson - Sthlm

Kräftan 22 juni - 22 juli

Trädgårdsdesign: Trädgård med lågt kolvärde

De som är födda i detta tecken är attraktiva, intuitiva och tar lätt till sig miljön omkring sig. Att låta en häck växa upp kan vara en bra metod eftersom den lagrar kol och bidrar till andra växters naturliga miljö.

häckar

En häck är bra även för andra växter i trädgården eftersom den lagrar kol.

Bespaliy

Lejonet 23 juli - 22 augusti

Trädgårdsdesign: Juvelfärgad trädgård

Det här eldtecknet är känt för att älska solen och samtidigt inneha en viss aura av kunglighet. Juvelfärger är därför perfekt för lejonets trädgård. Kombinationen av gult och lila är känd för att vara attraktiv för bin. Hos Google såg man en ökning med 190 % på sökningen "juvelfärger" förra våren.

Rhodedendron

Lila och gult är attraktiva färger i trädgården både för människor och bin- och särskilt tilltalande för lejonets tecken.

Marina Andrejchenko

Jungfrun 23 augusti - 22 september

Trädgårdsdesign: Lyxig fristad

Lufttecknet jungfrun representerar praktiska och perfektionistiska kvaliteter, så en lyxig "getaway" i deras egen trädgård, är precis vad de behöver just nu. Kombinationen av bekväma utemöbler i en naturlig och praktisk miljö, blir perfekt för dem.

Trädgårdsmöbler

En härlig "get-away" i den egna trädgården - Perfekt för jungfrun.

Photographee.eu

Se också: Lyckas med luktärterna - bästa sättet att så
1:06

Efter reklamen: Se också: Lyckas med luktärterna - bästa sättet att så

(1:06)

Slå på ljud

Vågen 23 september - 23 oktober

Trädgårdsdesign: Vildmarks medvetna

Vågen är harmonisk och balanserad, så att skapa en miljö som representerar den trädgårdsmiljön passar bra för dem. Enkla saker som vattenbad, bord till fåglarna och andra vildmarks-vänliga trädgårdsmiljöer passar bra för en harmonisk trädgård de kommer trivas i.

Fiskdamm

Fiskdamm skapar en känsla av att ta in det vilda i trädgården - något som passar vågens stjärntecken.

Ron Zmiri

Skorpionen 23 oktober - 21 november

Trädgårdsdesign: Vild-trädgård

Tips: Fixa en köksträdgård enkelt och snabbt

Skorpioner är starka karaktärer som är mycket självständiga och uthålliga. En trädgård som omfamnar det icke perfekta och visar den vilda sidan passar dem bäst. Att designa en trädgård med mycket grönt och mycket färgglada och vilda växter passar dem bäst och visar deras djärva och självständiga personlighet.

violer

Färgglada växter som Violer passar bra för skorpionens tecken.

decoplus

Skytten 22 november - 21 december

Trädgårdsdesign: Wabi-Sabi trädgård

Det här tecknet är känt för att vara spontant och äventyrslystet. Därför är det bra att fokusera på det icke perfekta och föränderliga i naturliga material som tar ut svängarna från den standardiserade urbana stilen. I den här trädgårdstypen kan man gärna använda sig av stenar och gamla egenhändigt gjorda prylar, såväl som växter, när man designar trädgården.

Stenar

Lite stenar och udda saker passar bra i skyttens äventyrslystna trädgård.

Baskul

Stenbocken 22 december - 19 januari

Trädgårdsdesign: Gobeläng gräsmatta

Stenbockar är kända för att vara praktiska, ambitiösa och självsäkra. Därför passar en konstgjord gräsmatta som inte kräver något underhåll, extra bra. Då kan de använda tiden till att utveckla sina andra drömmar. Att bara kunna rulla ut gräsmattan och sätta dit andra lågt växande plantor som är tåliga att flyttas på, ger en färgglad gräsmatta med enkla detaljer.

konstgräsmatta

En smidig konstgjord gräsmatta är praktisk och ger tid över för annat- perfekt för sSTtenbocken.

christopher babcock

Vattumannen 20 januari - 18 februari

Trädgårdsdesign: Med nytt syfte

Detta humana tecken representerar en mystisk "healer" som skänker vatten och liv till landet, och designar sin trädgård baserat på återanvända material. Så kan även oönskade material få nytt liv och skapa en vacker och naturlig miljö.

Återanvända däck

Gamla däck kan fylla en ny funktion - i Vattumannens trädgård.

Toey Toey

Fiskarna 19 februari - 20 mars

Trädgårdsdesign: Örtträdgård

Fiskarna har en givande natur, så en trädgård där de odlar örter som de kan använda till matlagning och att ge bort till andra, är en perfekt väg för dem att använda sina kvaliteter. Örter behöver en varmare miljö för att växa, så därför är de ett perfekt komplement till trädgården inför sommaren.

Örter

En örtträdgård passar bra för fiskarnas tecken.

stockcreations