Veckohoroskop 25 februari - 3 mars 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du får mer att göra än du tänkt dig och det är bråttom med det mesta. Du blir irriterad för att ingen hjälper dig, men faktum är att du klarar dig hur bra som helst på egen hand. Det enda som behövs är ett minimum av planering.

Oxen

20/4–20/5

Du är ovanligt impulsiv och benägen att ta chanser istället för att vänta in det helt perfekta läget. Total kontroll har du inte, men du hamnar rätt ändå. I diskussioner bör du dock ligga lågt och lyssna mer än du pratar.

Stort årshoroskop: Så blir 2021 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du blir väldigt påverkad av allt som händer omkring dig och du vill göra en insats för andra. Men du kan förstås inte ta ansvar för allt och alla, utan du måste välja ut ett eller två projekt som du sedan kan satsa helhjärtat på.

Kräftan

22/6–22/7

Det är dags för dig att ta det lite lugnt. Alla måste göra-listor kan du lägga åt sidan för ett tag. Ägna dig istället åt att "bara vara"- du behöver komma ikapp dig själv istället för att prestera. Konst och musik ger fina upplevelser.

Lejonet

23/7–22/8

Du är kreativ och väldigt bra på att lösa praktiska problem. Däremot har du svårt för människor som ältar känslor och gamla oförrätter. Du vill blicka framåt och saknar helt enkelt tålamod med det som inte är konstruktivt.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Det hakar upp sig på många fronter nu och då blir du förstås irriterad. Det är extra frustrerande, eftersom mycket av det som krånglar beror på andra och inte går att påverka. Vissa av dina planer får läggas på is tills vidare.

Vågen

23/9–22/10

Du ägnar mycket tid åt att göra ditt hem så trevligt som möjligt. Lite förnyelse är bra och det behöver inte kosta så mycket. Någon i släkten kontaktar dig för att få råd i en känslig fråga, och du har som vanligt kloka synpunkter.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har intensiva och viktiga möten med människor. Mycket ställs på sin spets och du märker vilka du kan lita på. Du blir också påmind om det förflutna i såväl positiva som negativ bemärkelse. Känslomässigt är det aningen svajigt.

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du får någon typ av uppdrag som innebär mycket jobb men som också ger dig stora belöningar. Tveka inte, utan ta chansen! Det är också en bra tid för att se över dina kost- och motionsvanor. Det är viktigt att du stärker energin på olika sätt.

Stenbocken

22/12–20/1

Du är trött på att fixa saker för andra och nu är det dags att lämna över lite ansvar. Unna dig egen tid och känn inte att du alltid måste göra nytta! En diskussion om pengar leder till att du väljer bort vissa onödiga kostnader eller utgifter.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Försök att inte ha ett alltför välfyllt schema – visst finns det mycket som bör göras men du har inte så stor motståndskraft mot stress just nu. Skapande verksamhet och meditation är däremot områden som ökar din inre styrka.

Fiskarna

20/2–20/3

Du blir störd i dina rutiner. Det är egentligen bra eftersom det leder dig att tänka i nya banor och mycket positivt kommer ut av det. Ett viktigt möte äger också rum. Det kanske inte blir som du tänkt – det kan tvärtom bli bättre!

Minns du snackisarna från Melodifestivalen och Eurovision genom åren?

Annie Lööfs traumatiska förlossning – dottern föddes i vecka 28