Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

6 gånger Väder-Nils värmt våra hjärtan

19 feb, 2021 
Sara Wizén
Meteorologen Nils Holmqvist blev snabbt Väder-Nils med svenska folket för sina väderprognoser i SVT.
Meterologen Nils Holmqvist är känd som Väder-Nils med hela svenska folket och lika härlig som han är när han presenterar vädret i tv är han när kameran har stängts av. Här är sex tillfällen när han har värmt våra hjärtan lite extra på Instagram.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Meterologen Nils har underhållit oss många gånger i tv när han visat oss vädret på SVT, men även på Instagram har han många gånger fått oss att dra på smilbanden. Förra året blev han pappa – den 9 maj 2020 laddade han upp ett inlägg med bilder på sonen. Och pappalivet har uppenbarligen varit i fokus för vår favoritmeterolog efter det; inlägget efter det la han inte upp förrän 12 januari i år.

Vi får hoppas att det inte är trend med så glesa uppdateringar, men så länge har vi kikat i arkivet och hittat inlägg som fortfarande värmer och får oss att skratta. Här är sex tillfällen Nils värmt våra hjärtan:

1. Varje gång han laddar upp ett inlägg med sin katt

Ja, visst gillar vi Nils, men om möjligt gillar vi hans katt ännu mer. Fast mest gillar vi kanske att Nils verkligen älskar sin ”pälskling” så mycket. Gösta, som katten heter, ser ofta rätt svårflörtad och sur ut, men vi är säkra på att insidan är lika mjuk som pälsen. För det mesta.

Se också: 8 kändisar som verkligen älskar sina husdjur

8 kändisar som verkligen älskar sina husdjurBrand logo
8 kändisar som verkligen älskar sina husdjur

2. De charmiga bilderna med sonen

Förra året när han laddade upp första bilderna på sonen var det hela tre stycken där han och lille Pelle gör samma miner. Himla sött, tycker vi.

Annons

3. När han gosade med en ”säl”

En robotsäl som reagerar på beröring för 50 000 införskaffades för många år sedan till äldreboenden i Sjöbo för att lugna äldre. Här gosar Nils med just en sådan säl – och det är otroligt gulligt.

4. När han skrev ”Nio år går fort tillsammans Kulia”

En tidning skrev om Nils ”nya” kärlek och i ett inlägg skojade han om deras definition av ny genom att påpeka att nio år gått fort. Julia Callegari och Nils gifte sig 2019.

5. När han hade en prao-elev

Nils visade Elias hur det såg ut framför green screen och instruerade hur man alltid avslutar sändningen med ett brett leende. Allt medan vi smälter.

6. När han underhåller oss med humor

Här måste vi ha med två exempel, faktiskt. För han har underhållit oss både i rutan och privat på Instagram.

Som här när han gör en egen version på ett klassiskt Instagramklipp, där oftast en kvinna är framför kameran och håller handen med en man som filmar.

SVT är bra på att skoja till det och här fick Nils byta kläder efter väder när han gav prognosen.

Annons