Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

TV4:s bluff om alla artister som gästar Bingolottos Nyårsbingo 2021

29 dec, 2021 
Beatrice Söderlund
Ingvar Oldsberg och Lotta Engberg
Lotta Engberg och Stefan Odelberg bjuder upp till Bingolottos Nyårsbingo.
Men nu är TV4:s bluff avslöjad – flera av artisterna kommer nämligen inte vara på plats under den direktsända kvällen.
– Det finns några olika anledningar, säger John Sarafian, PR-ansvarig för Bingolotto.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Nyårsklockans uppläsare genom tidernaBrand logo
Nyårsklockans uppläsare genom tiderna

På självaste nyårsafton, fredag den 31 december, bjuder Bingolotto på ett nyårsfirande med bingospel, olika artister, framträdanden och underhållning. Programmet sänds till och med över tolvslaget och tittarna får chansen att fira in det nya året med programledarna och gästerna!

Radarparet Lotta Engberg, 58, och Stefan Odelberg, 47, leder tittarna igenom nyårsafton.

Bingolotto uppesittarkvälls succé – Stefan Odelbergs ord

Den 23 december var det i vanlig ordning uppesittarkväll. Det blev en kväll fylld av julmys med spännande gäster, artister, framträdanden och hela fem bingospel.

Annons

Hänt intervjuade programledaren Stefan Odelberg inför den stora kvällen. Han berättade bland annat om relationen till Lotta Engberg.

– Jag, som lammkött för henne, tror jag busar till hennes personlighet ytterligare. Vi gör varandra bekväma, säger han och fortsätter:

– Vi har så jädra roligt samarbete. Jag och Lotta skojar mycket. Under repetitionerna så säger jag till Lotta ”Kan vi inte bara göra en sån där Madonna och Britney Spears-grej i slutet? Alltså bara kyssa varandra”.

Bingolotto 30 år
Tidigare i år när Bingolotto firade 30 år, Lotta Engberg och Stefan Odelberg!

TV4:s bluff om artisterna i Bingolottos Nyårsbingo avslöjat

Hänt har tidigare listat all information om Bingolottos Nyårsbingo, det kan du läsa här. De artister som ska uppträda är Sven-Ingvars, Sarah Dawn Finer, Elisabeth Andreassen, Bruno Mitsogiannis och Peter Johansson, Joshua Radin, Omar Rudberg, Andreas Weise, Eric Bibb, Gunilla Backman.

Annons

Men faktum är att alla artister inte kommer vara på plats överhuvudtaget under den direktsända kvällen, något Expressen var först med att rapportera.

Gunilla Backman, Sven Ingvars, Omar Rudberg och Joshua Radin är alla förbandade inför sändningen på nyårsafton. De som är på plats i studion och uppträder under direktsändningen är Andreas Weise, Eric Bibb, Sarah Dawn Finer samt Bruno Mitsogiannis och Peter Johansson, skriver tidningen.

John Sarafian, PR-ansvarig för Bingolotto, poängterar att det finns olika anledningar till detta. En av dessa är den ökade smittspridningen av covid-19.

– Först ska dock sägas att vi är övertygade om att det inte kommer att påverka upplevelsen för våra tittare och bingospelare. Att vi spelar in en del inslag i förväg handlar bland annat om logistik, om andra åtaganden som en del av artisterna har. Då vi vill bjuda på en så omfattande kväll som möjligt har vi valt en mix av inspelade inslag och artister samt gäster på plats, säger John Sarafian till Hänt och fortsätter:

– I vårt upplägg ingår också en omsorg kring den smittspridning som allt jämnt fortgår och där rekommendationerna är att undvika trängsel och miljöer där många personer är samlade på en begränsad yta, vilket hade blivit fallet om alla artister och gäster med exempelvis medmusikanter samlats på samma ställe.

Se också: 5 saker du kanske inte visste om Lotta Engberg

5 Saker du inte visste om Lotta EngbergBrand logo
5 Saker du inte visste om Lotta Engberg
Annons