Camilla Läckberg om skilsmässoryktet – har köpt hus med Simon Sköld

Foto: Karin Törnblom/TT

Camilla Läckberg sålde sin lyxvåning och genast startade spekulationerna kring hennes och maken Simon Skölds status. Nu ger hon svar på tal.

I höstas sålde Camilla Läckberg, 47, sin och maken Simon Skölds lyxiga etagevåning på Södermalm i Stockholm för 40 miljoner kronor. I samband med det spekulerade media och fans i om paret planerade att gå skilda vägar. Nu ger Camilla svar på tal – genom att visa upp parets nyköpta hus.

Se också: Camilla och Simons kärlekshistoria

Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga
0:57

Efter reklamen: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

(0:57)

Slå på ljud

Camilla Läckberg visar upp nya huset i Enskede

”Blev ju mycket spekulation när vi la ut lägenheten till försäljning. Bl a sökte en av kvällstidningarna oss ang ’skilsmässorykten’. De kunde inte ha mer fel”, skriver Camilla Läckberg i ett inlägg på Instagram samtidigt som hon postar en bild på ett gråmålat trähus med stort pooldäck och gräsmatta framför.

”Vi har helt enkelt bestämt oss för att flytta tillbaks till Enskede och har köpt ett hus där”, fortsätter hon.

Camilla skriver att det finns flera anledningar bakom hennes och maken Simon Skölds beslut. En av dem är att Camillas tre barn från tidigare relationer har sina pappor i området.

camilla läckberg med maken simon sköld och fyra barn

Camilla Läckberg med maken Simon Sköld och barnen Wille, Meja, Charlie och Polly på Gröna Lunds vårfest i Stockholm 2016.

Camilla har fyra barn med tre olika pappor. Syskonen Wille, 19, och Meja, 17, fick hon under det första äktenskapet med Micke Eriksson. Sonen Charlie, 11, kom till i äktenskapet med make nummer två, Martin Melin. Den yngsta dottern Polly, 5, delar Camilla med sin tredje och nuvarande make Simon Sköld.

Simon Sköld håller med om att det är mer praktiskt att bo nära frugans ex. I en kommentar till Hänt skriver han:

”Förenklar livet för hela familjen. Nära papporna, mina föräldrar, våra bonusbarn, lunds med mera”.

Då märker Camilla Läckberg av åldersskillnaden med maken: ”Bara när vi....”

Därför flyttar författaren och Simon Sköld – igen

Camilla beskriver vidare i sitt inlägg att familjen, som så sent som 2017 flyttade från en stor villa i Enskede, helt enkelt längtar tillbaka till villalivet.

”Men också för att vi saknat Enskede, trivs bättre i hus än i lägenhet, och att det blir smidigare sticka ut till huset i Tyresö. Lägenheten är såld, och vi flyttar in i huset i mitten av mars”, förklarar hon vidare.

Renoverade Villa Lumus på Tyresö

camilla läckberg

Camilla Läckberg med familj längtade tillbaka till villalivet.

Deckardrottningen har sedan tidigare investerat i en grosshandlarvilla på knappt 400 kvadratmeter i skärgårdskommunen Tyresö strax utanför Stockholm. Huset går under namnet ’Villa Lumus’ och har renoverats till perfektion.

Äntligen klart! Nu visar Camilla Läckberg upp färdigrenoverade huset

– Det är ju ett gammalt hus och jag tycker inte man ska ta ett gammalt hus och göra om det till ett nytt hus som inte har samma känsla som originalet hade, utan vi är väldigt noga att den ska behålla samma känsla som tidsepoken den faktiskt tillhör, har Camilla sagt om renoveringen i Nyhetsmorgon.

Nu återstår alltså fritt pendlande mellan det nya Enskedehuset, barnens pappor och lyxvillan på Tyresö.

Källa: Hänt, Metro mode

Foto: TT

Se också: 5 snackisar från veckan som har gått
2:06

Efter reklamen: Se också: 5 snackisar från veckan som har gått

(2:06)

Slå på ljud