Camilla Läckberg visar upp familjen – nya bilden med äldsta barnen

Foto: TT

Camilla Läckberg är just nu högaktuell med hennes serie Lyckoviken som har premiär på Viaplay den 20:e oktober. Deckardrottningen har fyra barn och i och med smygpremiären av serien visar hon nu upp familjen.

Författaren Camilla Läckberg, 46, har gett sig in i film- och seriebranschen när hon nu skapat serien Lyckoviken som ska visas på TV3 och Viaplay. Serien handlar om ett litet mikro-samhälle i Hammarvik som ska spegla det svenska samhället. Men bakom vad som ser ut att vara en fridfull liten plats finns underliggande konflikter och ett olöst mord-mysterium.

Camilla Läckberg har fyra barn med tre olika män. Tillsammans med ex-maken Micke Eriksson fick hon barnen Wille, 18, och Meja, 16. Men kärleken mellan Micke och deckarförfattaren höll inte för evigt och 2006 valde de att gå skilda vägar. Men bara något år senare träffade Camilla kändispolisen och Robinsson-vinnaren Martin Melin och tillsammans fick de sonen Charlie, 10.

Allt om Camilla Läckbergs nya tv-serie Lyckoviken

Relationen med Simon Sköld

2014 skilde sig Camilla från Martin och bara något år efter uppbrottet fann hon kärleken på nytt och denna gång i pojkvännen Simon Sköld, 33. De gifte sig 2017 och tillsammans har de dottern Polly Läckberg Sköld, 5. Det har spekulerats en del i att paret skulle vilja skaffa fler barn. Men Simon verkade då känna sig nöjd med de barn och bonusbarn de redan har.

”Får ofta frågan om vi ska ha flera kids. Älskar våra kids men fler blir de inte, vi måste ju ha tid för de vi redan har. Blir en del med alla Bonusbarnen”, skrev Simon Sköld då på Instagram.

Relationen mellan Camilla och Simon blev en omtalad händelse när den blev officiell. Däremot väcktes starka reaktioner över att han är 13 år yngre än henne. Camilla konstaterade då i Morgonstudion på SVT hur märklig hon tyckte situationen blivit.

– De första två åren var det massa skriverier och massa kommentarer om att han var yngre. Jag blir så förvånad för jag ser ju jättemycket män runt mig som har betydligt yngre kvinnor och ingen kommenterar det över huvud taget, sa Camilla Läckberg då.

Familjen Läckberg.

Meja Läckberg Eriksson, Simon Sköld, Camilla Läckberg, Charlie Melin och Wille Läckberg Eriksson

Foto: Karin Törnblom/TT

Smygpremiären för Lyckoviken

På måndagen var det förhandsvisning för Lyckoviken och det var en del speciellt inbjudna gäster på plats, dock inte fler än 50 personer såklart. Laila Bagge, 47, var en av dem och hon hyllade Läckberg rejält efter den lilla smyg-premiären.

Vilken jädra powerwoman!!! Är det något hon inte kan??? Förutom att vara en kick-ass författare så är hon grym på att göra tv-såpor”, skriver hon nu på Instagram.

Några andra som närvarade på smyg-premiären var Camillas familj. Nu visar hon upp familjelyckan och hela familjen fångades på bild. Den enda familjemedlemmen som saknades var lilla Polly, som troligtvis var hemma för att hon är för liten för att uppskatta serien.

På bilden poserar Camilla nu tillsammans med maken Simon, dottern Meja och sönerna Wille och Charlie.

FOTO: DPPA, Karin Törnblom/TT

6 saker du inte visste om Camilla Läckberg
Camilla Läckberg: ”Kämpar just nu med att tycka om mig själv”