Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Céline Dion ställer in sin Europaturné – kommer inte till Sverige

26 maj, 2023 
Céline Dion skulle ha spelat på Friends arena i Stockholm 30 september i höst. Men nu ställer världsartisten in konserten – och hela Europaturné. Beskedet bekräftar hon på sin Twitter.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Balladdrottningen Céline Dion skulle ha turnerat i Europa i sommar, och spelat konserter – bland annat i Stockholm 30 september. I ett Twitterinlägg skriver nu artisten att hon ställer in turnén.

Se också: Celine Dions stilresa genom årenBrand logo
Se också: Celine Dions stilresa genom åren

– Jag är så ledsen att göra er besvikna igen, även om det krossar mitt hjärta, så är det bäst att vi ställer in allt till jag är redo att ställa mig på scenen igen. Jag ger inte upp och jag längtar till att träffa er igen! skriver hon i inlägget.

Annons



Céline Dion skriver inte varför hon ställer in, men hon har tidigare skjutit upp turnén på grund av hälsoskäl. Céline Dion lider av så kallad Stiff person syndrome, en obotlig autoimmun sjukdom som gör musklerna stela.

Enligt Socialstyrelsen karaktäriseras sjukdomen av perioder med muskelstelhet i bål, armar och ben. Det kan också innebära en ökad ökad känslighet för till exempel ljud, beröring och känslomässiga upplevelser, vilket triggar episoder av muskelkramper och spasmer.

Annons
Annons