Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Charlotte Kallas nyfödda barn har fått ett namn – det ska sonen heta

17 aug, 2023 
Skidlegendaren Charlotte Kalla och kärleken Fredrik Karström välkomnade nyligen deras första gemensamma barn till världen.
I ett inlägg på Instagram visade idrottstjärnan stolt upp den nyfödda sonens små fötter för att berättaom hans ankomst.
Nu står det även klart vilket namn den lilla pojken tilldelats!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se också: 5 höjdpunkter i Charlotte Kallas karriär som vi aldrig glömmerBrand logo
Se också: 5 höjdpunkter i Charlotte Kallas karriär som vi aldrig glömmer

Under sommaren blev Charlotte Kalla, en av Sveriges framgångsrika längdskidåkare genom tiderna, mamma för första gången.

Det var i juli som hon med stor glädje meddelade på Instagram att sonen kommit till världen och att alla i familjen mår bra.

Sedan dess har det varit tyst från den folkkära idrottsprofilen, som säkerligen navigerat sig fram i den där första mysiga och skälvande tiden som bebisbubblan innebär.

Men nyligen kunde Hänt avslöja en nyhet om ett beslut som paret tagit för den yngsta familjemedlemmen; nämligen vilket namn han har tilldelats!

Annons

Charlotte Kallas och sambon Fredriks bebislycka

Idrottsstjärnan la skidorna på hyllan våren 2022. I samband med att hon meddelade slutet på en lång karriär, delade hon även med sig om framtidsdrömmarna; att bilda familj med pojkvännen Fredrik Karström.

Det var i en intervju i Expressen som Kalla även uttryckte en oro inför att kunna bli gravid.

– Det är inget du kan ta för givet, oavsett om du är elitidrottare eller inte. Det pratas inte så mycket om det här - men det är vanligare än man tror, sa hon då.

Men ett drygt år senare tog Kalla till Instagram för att meddela den glada nyheten; att ett litet liv växte i magen på henne.

Ett litet liv som paret välkomnade till världen den 15 juli 2023.

"Välkommen till världen! 230715 fångade du våra hjärtan. Familjen mår bra och vi känner så fantastiskt mycket kärlek för dig!", skrev Charlotte på Instagram intill en bild på den nyfödda sonens små fötter i händerna på två överlyckliga föräldrar.

Fredrik Karström och Charlotte Kalla på röda mattan inför Idrottsgalan 2023 i början av året.
Annons

Det ska Charlotte Kallas nyfödda son heta

Hittills har Charlotte och sambon Fredrik, som är väldigt måna om sitt privatliv, inte delat med sig särskilt mycket om första tiden som föräldrar.

Men nyligen kunde nöjessajten Hänt avslöja en detalj kring sonen, nämligen vilket namn han tilldelats.

Enligt sajten, som tagit del av Sundsvalls folkbokföring, har parets nyfödda lilla pojke fått namnet Kjell Alvin Karström Kalla. Så fint!

Charlotte, som även efter karriären lever ett väldigt aktivt liv, har sedan Kjells födsel hunnit uppdatera sociala medier med en bild från en av sonens första friluftsupplevelser; en vandring på Klissberget.

Vi kan säkerligen räkna med att det blir fler turer ut i naturen för Kjells del!

Annons