Det gör kändisarna i sommar – många väljer hemester

Carina Berg och Jenny Strömstedt

Foto: Instagram
Coronakrisen påverkar inte bara oss vanlisar. Även kändisarnas semestrar sker på hemmaplan i år – se deras mysiga bilder här.

Uteservering på hemmaplan, bad och bebisgos. Vi är mitt i semestertider – och så även våra favvokändisar.

Coronakrisen gör sommaren 2020 speciell för oss alla men vad celebriteternas semesterbilder förmedlar så har många en riktigt mysig sommar ändå.

Kändisarnas coronasemester

En trend bland våra skådisar, artister och kungligheter i år verkar, precis som bland befolkningen i stort, vara att ta sig ut i naturen. Perfekt aktivitet när det osäkra reseläget kanske gör att man helst stannar i sitt hemland.

Så här välkomnar några välkända ansikten sina läsare med på sin semester, via sina Instagramprofiler:

Carina Berg

Carina Berg har tillbringat många dagar i sommar i sitt nyrenoverade hus i Stockholms skärgård med familjen. Renoveringsresan fick vi se i serien Bergs Drömkåk på Kanal 5.

Tillsammans med sin nya man, fotbollsspelaren Erik Berg, gjorde de om ett gammalt förfallet sommarnöje till en riktigt fin semestervilla. Paret har dessutom precis fått sonen Otto ihop.

Nour El Refai

Även Nour El Refai är nybliven mamma. Tillsammans med komikern Henrik Schyffert fick hon lilla sonen Sami i slutet av 2019. I sommar har de bland annat tillbringat tid på Öland.

Prinsessan Madeleine

View this post on Instagram

Vi önskar alla en fin nationaldag! 🇸🇪

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

Prinsessan Madeleine har tillbringat tid med familjen i sommar. På sin Instagram visar hon att de firat både de svenska och amerikanska nationaldagarna.

Julia Roberts

View this post on Instagram

✨18 years✨ #heckyes

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Den amerikanska skådespelerskan Julia Roberts har firat bröllopsdag med sin man, filmskaparen Daniel Moder.

Elsa Billgren

Elsa Billgren tillbringar sedvanligt sommaren på Gotland med sin familj.

På sin Instagram visar hon hur hon, maken Pontus och sonen Lynn åker på loppisrundor och äter mysiga frukostar.

Bianca Ingrosso

View this post on Instagram

Jag mår bra jag 💜

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

På Instagram visar Bianca Ingrosso upp att hon tillbringar mycket tid i Stockholm nu. Bland annat med vänner och pojkvännen Phillipe Cohen.

Isabella Löwengrip

Influencern Isabella Löwengrip har funnit kärleken. Med nya pojkvännen Paul Sundvik, 52, har hon bland annat varit på roadtrip på västkusten och tillbringat många kvällar i hans båt.

Oprah Winfrey

Coola Oprah Winfrey har precis som många svenska kändisar anammat hemmasemester. På Instagram visar hon många bilder där hon myser i huset. Bland annat den här från en mysig spadag.

Reese Witherspoon

View this post on Instagram

Exploring 📸: @derekblasberg

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Även skådespelerskan Reese Witherspoon har en riktigt njutig semester! Här på stranden.

Kim Kardashian

View this post on Instagram

North’s 7th Birthday Wyoming Style 🤠

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

TV-personligheten Kim Kardashian har firat sin dotter North i sommar. I sjuårspresent fick hon en ridtur.

Margaux Dietz

Influencern Margaux Dietz har kunnat synas på Stockholms gator i sommar. Nyligen berättade hon att hon hittat kärleken i nya pojkvännen Emil Ingemarsson, 26.

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan har tillbringat en stor del av sommaren tillsammans med familjen. Bland annat har hon firat tioårig bröllopsdag med prins Daniel.

Jenny Strömstedt

Programledaren Jenny Strömstedt la upp den här härliga bilden. ”Hos mamma på landet efter kvällsdoppet på badberget i pappas gamla morgonrock”, skriver hon på sin Instagram.

Linnea Henriksson

View this post on Instagram

Välkomna hem till oss på konsert imorgon, alltså onsdag 1 juli, via min Facebook. 19.00 börjar livestreamen och i min bio finns länk till den som du redan nu kan anmäla dig till/ställa in påminnelse. Ska bli så jäkla kul! Planen att va ute på gräsmattan verkar vara som bortblåst (bokstavligen talat), men en har väl möblerat om ett helt hus kvällen innan fest förr?! Måtte Rune somna snart bara. Fyra musiker, en ljudtekniker, två filmare, en fotograf, en ettåring, två barnvakter, en groupie... och just det, en hund. Tro mig, detta är som systrarna Kallur på biblioteket EN CHANS I LIVET så se till att va redo. Denna konsert görs helt i egen regi, streamas med stöd av @stimsweden ’s promotionnämnd (stolt att få göra detta!!!) och möjlighet att swisha en frivillig konsertbiljett kommer finnas under själva konserten. Pengarna kommer gå till att täcka kostnader för gigget och om det blir mer än det delas det lika mellan anlitade musiker och tekniker då alla givetvis förlorat intäkter under Corona och kommer förlora mer då planerade gig kommer fortsätta utebli och resten av giggen kommer inte planeras alls. It is what it is. Du bidrar om du kan och vet du, viktigast av allt - KOM så vi får dela en fin stund tillsammans! Känns som vi behöver det. 19.00 alltså, imorgon, länk i bio. Puss! Nu måste jag börja städa 😅 Foto: @krickelin (fina!!)

A post shared by Linnea Henriksson (@linneahendrix) on

Artisten Linnea Henriksson har bland annat haft livestreamad hemmakonsert i sommar. Hon har också jobbat en del, bara nyligen släppte hon nya låten Det kommer en tid.

Prins Carl-Philip och prinsessan Sofia

Prinsparet Carl-Philip och Sofia har varit på Sverigesemester i sommar. Här besöker de en utsiktsplats i Nynäs som sonen Alexander fick i dopgåva av sitt hertigdöme Södermanland.

Foto: TT, Instagram

Therése Lindgrens kritik mot trosföretagen: ”Handlar om vad män tycker är sexigt”

Emma Örtlund i ärliga sommarpratet: "Jag spottade på en tjej"

Mer nöjesinnehåll hos allas.se: