Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Detaljen i kungabilden som får alla att gråta – kan inte tro sina ögon

21 sep, 2021 
Sebastian Mattsson
Kronprinsessan Victoria bjöd på en helt otrolig bild – nu kan folk inte hålla tillbaka tårarna.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Det var en bild som slog känslomässig knockout på alla följare. Kungahuset la ut en bild där man avslöjade att kronprinsessan Victoria med familj umgåtts på Gotland med norske kronprinsen Haakon med familj – och alla hjärtan smälte.

Se också: 11 gånger prinsessan Estelle har charmat oss

11 gånger prinsessan Estelle har charmat ossBrand logo
11 gånger prinsessan Estelle har charmat oss

"Förra helgen tillbringade Kronprinsessfamiljen några vackra sensommardagar på Gotland tillsammans med Kronprinsen, Kronprinsessan och Prinsessan Ingrid Alexandra av Norge.De skandinaviska tronföljarfamiljerna håller nära kontakt med varandra. Kronprinsessfamiljen uppskattade att få umgås med sina norska vänner och släktingar, samt att få möjlighet att visa dem denna unika del av Sverige", kunde man läsa i bildtexten.

Prinsessan Ingrid Alexandra håller om prinsessan Estelle

Vi vet sedan tidigare att Victoria är nära vän med kronprinsessan Mette-Marit, men banden mellan familjerna går djupare än så.

Annons

– Familjerna har en nära relation, förutom att de är släkt så är kronprinsparet och kronprinsessparet nära vänner privat, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt tidigare.

Och på bilden kunde vi även se tecken på en vänskap som bådar väldigt gott inför framtiden.

Prinsessan Ingrid Alexandra och prinsessan Estelle, våra länders framtida drottning, är extra kärvänliga. Den äldre Ingrid Alexandra håller beskyddande om den yngre Estelle, som ser riktigt trygg ut i sin norska motsvarighets famn.

"Blir alldeles gråtmild"

Detta är något som glädjer många följare i kommentarsfältet. Vissa blir så rörda att de fäller tårar.

"Jag blir alldeles gråtmild av det fina fotot. Sättet Ingrid Alexandra håller om Estelle, visar hur nära de står varandra", skriver en användare.

"Fint att se att det råder ett så varmt och fint förhållande mellan grannländernas kungafamiljer. Och inte minst mysigt att se att framtidens drottningar, Ingrid Alexandra och Estelle, är så goda vänner, ser ut som att de har ett nära och fint förhållande", skriver en annan.

"Vilken fin bild på våra blivande kungligheter i Sverige och Norge. Det känns som om de är riktigt goda vänner och trivs bra ihop", skriver en tredje.

Annons