Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Doktor Mikael säljer sin lyxvilla – kika in

19 nov, 2020 
LISA NILSSON
Lotta Engberg och Mikael Sandström. Nu säljer Mikael sin villa med inomhuspool.
Den folkkära tv-doktorn Mikael Sandström har nu bestämt sig för att satsa fullt ut på kärleken och ska nu flytta ihop med flickvännen Lotta Engberg. Nu finns hans lyxvilla i Hallstahammar ute till försäljning.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Vi har sett honom i Nyhetsmorgon i TV4 i många år nu, den solkysste läkaren Mikael Sandström. Under våren och sommaren har han varit ett av de hetare ämnena i pressen då han och tv-profilen Lotta Engberg blev ett par.

Doktor Mikael har inte hymlat med kärleken till Lotta och nu tänker de ta nästa steg i relationen – att bli sambos. Så nu ligger alltså Mikael Sandströms lyxvilla i Hallstahammar ute till försäljning.

Se också: Lotta Engbergs och Mikael Sandströms kärlekshistoria

Lotta Engbergs och Mikael Sandströms kärlekshistoriaBrand logo
Lotta Engbergs och Mikael Sandströms kärlekshistoria

I Lustigkulla vid Hallstahammar i Västerås ligger doktor Mikael Sandströms villa – med en boarea på 369 kvadratmeter fördelat på två våningar. Huset byggdes 2005 men har renoverats 2018 och 2020.

Det som stjäl uppmärksamheten direkt är den spaliknande delen av huset, där det finns en inomhuspool och stora fönsterpartier som vätter ut mot trädgården. Taket består av rejäla timmerbalkar som för tankarna till en fjällstuga med spa eller en lyxig ranch i USA. Rummet har en imponerande takhöjd på sex meter och en rejäl eldstad – perfekt under mörka höst- och vinterkvällar.

Annons
Mikael Sandströms villa är ett perfekt hem för den som gillar avkoppling.
Doktor Mikael säljer lyxvillan – se bildernaBrand logo
Doktor Mikael säljer lyxvillan – se bilderna
I den öppna poldelen är det stora fönsterpartier ut mot trädgård och uteplats
Annons

Om det inte vore nog med en pool och eldstad i hemmaspat så finns det även en avkopplande loungedel samt bardel med fullstor vinkyl. Golven är försedda med klinker och väggarna är klädda med träpanel.

Från loungedel och polområde kommer man in till den öppna köksdelen.
Annons
Bubbelbad och bastu med loft anslutande loft.
Vitt HTH-kök.
Annons
Taket består av rejäla timmerbalkar som för tankarna till en lyxig fjällstuga eller ranch med spa
Längst in i rummet vid loungedelen finns en bar och vinkyl.
Annons

Köket renoverades 2018 och består nu av ett vitt enkelt HTH-kök, det finns gott om avlastningsytor och bänkskivorna är av exklusiv granit. Väggarna i köket är klädda i sten och planlösningen är öppen ut mot vardagsrummet.

Och räckte det inte med en pool i spaavdelningen så finns det även ett badrum med bubbelbad och bastu, ovanför allt detta finns även ett anslutande loft.

Doktor Mikael har verkligen slagit på stort i sin villa i Lustigkulla och man märker att det är en plats för avkoppling och vila. I övrigt består villan av sex rum varav tre är sovrum. Mer om denna luxuösa villa kan du läsa om hos Bjurfors, utgångspriset för denna spadröm är 5 795 000 kr.

Annons