Elisa Lindström har blivit mamma – se första bilden

Elisa Lindström har blivit mamma

Foto: Instagram, TT

Dansbandsstjärnan Elisa Lindström har blivit mamma! På Instagram delar hon den första bilden av dottern.

Dansbandsstjärnan Elisa Lindström, 27, har vi sett tävla i både TV4:s Let’s dance och i SVT:s Det stora racet. Men nu blir det inget mer tv-fokus för Elisa på ett tag. Hon och maken Markus Frykén har nämligen blivit föräldrar!

Hon är äntligen här – vår stora kärlek! Allt har gått så bra och vi alla mår fantastiskt”, skriver Elisa Lindström i ett inlägg på Instagram när hon delar den första bilden av sin dotter. Hon fortsätter:

Tack till alla fina och proffsiga barnmorskor och sköterskor vi fick träffa på Förlossningen och på BB Skövde. Ni gjorde denna upplevelse magisk. Vi är så oerhört tacksamma.”

Det var i slutet av september förra året som Elisa Lindström delade med sig av den glada nyheten om att hon väntade barn.

Ett litet liv växer där! Förundrade, förväntansfulla och lyckliga”, skrev hon i ett inlägg på Instagram med en bild där hon, iklädd en rosa kostym, pekar på sin mage.

Kärlekssagan med Markus

Elisa Lindström och maken Markus Frykén förlovade sig i januari 2016. De var på en resa i Thailand när Markus gick ned på knä och ställde den stora frågan. Exakt hur frieriet gick till har Elisa dock inte velat avslöja.

– Det är lite hemligt. Det var lugnt och skönt. Vi var ensamma. Inget stort utan bara vi två, har Elisa Lindström berättat när hon deltog i Let’s dance 2016 där hon också tog hem segern.

Men Elisa Lindström och Markus Frykén träffades långt innan dess, redan när de gick i gymnasiet. Det blev inte någon kärlek vid första ögonkastet, de hann vara vänner i tre år innan gnistan tändes och de blev ett par.

– Vi var kompisar först. Vi blev ett par efter att danskampen tog slut. Det har väl kanske alltid funnits något mellan oss. Men vi insåg nog inte det förrän vi började hänga väldigt mycket. Jag tycker att det är väldigt fint att vår kärleksrelation utgår från vänskap. Det gör oss väldigt starka, har Elisa Lindström sagt till Aftonbladet.

Av saga Pettersson/hant.se

Foto: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Läs också:

Elisa Lindström och Markus Frykén har gift sig