Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Här firar Loreen finalplatsen med pojkvännen – se bilderna

10 maj, 2023 
Under tisdagens första semifinal i Euovision song contest stod det klart att Loreen får tävla på stora finalen på lördag. I greenroom syntes hon och pojkvännen Charli Ljung fira med champagne.
– Åh, herregud. Det kändes fint, det gjorde det faktiskt, säger hon till Aftonbladet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

På tisdagen sändes första semifinalen i årets Eurovision song contest, som i år äger rum i Liverpool. Svenska Loreen och hennes låt Tattoo har varit segertippad sedan start, och gick vidare till finalen på lördag. Det gjorde också Finland, Kroatien, Moldavien Schweiz, Tjeckien, Israel, Norge, Serbien och Portugal.

Se också: Så har det gått för Sverige i EurovisionBrand logo
Se också: Så har det gått för Sverige i EurovisionNär beskedet kom om att Sverige är vidare sågs Loreen fira med pojkvännen Charli Ljung i greenroom. Han har länge hållit sig i bakgrunden och Loreen har svarat hemlighetsfullt på frågor om relationen. Till Aftonbladet berättar hon nu att det kändes bra att han var på plats i Liverpool.

Annons

– Jag vill ju gärna ha min familj där, alla som jag har närmast som jag känner mig trygg med. Det känns viktigt. Det sänder ut bra energi, säger hon till tidningen.

Men firandet får hålla sig till greenroom, förklarar hon.

– Jag har jobb att göra. Jag ska gå och lägga mig, och nästa dag ska jag jobba. Jag har ett ansvar, säger Loreen.

I en intervju med Elle från tidigare i våras avslöjade hon att hon periodvis bor med kärleken på Gotland.

– Vi vill att man ska kunna komma dit och få en fristad. Jag trivs verkligen på landet, den här kvinna hugger ved, fyller på flispannan och åker traktor i Bottega-skor och Prada-glasögon, sa hon då.

Lycka till på lördag Loreen!

Annons