Så bor Kikki Danielsson – nya bilderna visar artistens hem

Kikki Danielsson när hon uppträdde på Andra chansen i Melodifestivalen 2020 på Stiga Sports Arena.

Foto: Naina Heln Jma/TT

Kikki Danielsson visar nu upp sin villa i SVT:s nya program Hjälp! Jag ska gå på opera. Få en exklusiv inblick i dansbandsdrottningens hem här!

Dansbandsdrottningen Kikki Danielsson, 68, är en av Sveriges mest folkkära artister och efter sina 50 år i rampljuset är hon fortfarande lika populär.

1:21

Efter reklamen: 4 saker vi älskar med Kikki Danielsson

(1:21)

Kikki Danielssons nya tv-uppdrag efter tunga tiden

Inte nog med att se Kikki på scenen så kan fansen nu för tiden dessutom följa henne på sociala medier där de får en helt ny inblick i hennes liv. Kikki är nämligen en aktiv användare av Instagram och delar ofta med sig av sina tankar kring allt mellan himmel och jord.

Pandemin har tagit hårt på Kikki, det har hon flertal gånger uttalat sig om. Att sitta isolerad och ensam har inte varit något som roat Kikki överhuvudtaget. Spelningar har blivit inställda och inte alls mycket har skett.

Rickard Söderberg guidar kändisar i "Hjälp! Jag ska gå på opera"

Men ett glädjande besked är att Kikki Danielsson nu är aktuell som en av deltagarna i SVT:s nya programserie Hjälp! Jag ska gå på opera. I programmet får tittarna följa Rickard Söderberg, 45, ta sig an fem olika kända ansikten för att introducera dem till hans värld – operan.

Kikki Danielsson visar upp hemmet – bilderna inifrån

Rickard, som själv brinner för musikformen, hjälper de andra artisterna att förstå sig på operan. Kikki visar sig till en början vara mycket kritisk.

– Jag tycker att opera är väldigt konstgjort. De pratar ju såhär, säger Kikki i programmet och gör till sin röst.

– Vilket språk är det? Vad sjunger de om? Nej, jag har väldigt väldigt svårt. För mig är det inte njutbart. Det är teater som sjungs och då förstår inte jag.

I programmet får inte bara tittarna följa med på Kikkis resa mot att bli en opera-älskare utan dessutom en unik inblick i hennes hem. Rickard beger sig nämligen hem till Kikkis villa i Bollnäs.

– Välkommen till mitt enkla tjäll, säger Kikki.

Hjälp! Jag ska på Opera sänds i fem avsnitt. Programmet visas på SVT1 på onsdagar kl. 21.00 men går även att se på SVT Play.

Foto: SVT

Foto: SVT

Foto: SVT

Foto: SVT