Johanna Lind Bagge visar upp ändringarna på Rastaborgs slott

Johanna Lind Bagge
Flyttlastet har gått och nu håller Johanna Lind Bagge och Anders Bagge på att göra sig hemmastadda på Rastaborgs slott. Nu visar Johanna upp renoveringen de gjort på gården.

Johanna Lind Bagge och maken Anders Bagge har flyttat in på Rastaborgs slott och nu börjar fixandet och renoveringen av slottet för att det ska bli tipptopp, men även bevara slottets miljö.

Se också: 5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigare
1:12

Efter reklamen: Se också: 5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigare

(1:12)

Slå på ljud

Johanna har tidigare berättat att de bland annat kommer göra om det stora huset till arbetsplats för Johanna, men att det kommer finnas ytor som ska vara till för människans bästa vän – hunden.

Johannas trädgårdsprojekt

Slottet på Ekerö har en hel dela att ytor att fixa på, Johanna och Anders hyr det drygt 1500 kvadratmeter stora slottet som har 30 rum, äppellund och hästhagar.

Och numera finns även ett orangeri som Johanna nu har byggt, något som hon berättar om på bloggen. Det lilla växthuset har fått plats i äppellunden precis intill hundgården och har en magisk utsikt över slottet.

”Min tanke är att skapa en oas med växter där man kan sitta och äta och samtidigt som hundarna kan springa runt i hundgården. Platsen kommer att vara magisk då det är solnedgången och ljuset som är fantastiskt.”, skriver Johanna på sin blogg.

Malin Berghagens kloka ord efter kommentarerna om hennes utseende

Visar upp ändringarna på Rastaborgs slott

Nu visar Johanna upp ändringarna som paret gjort på slottet. I ett nytt inlägg på sin blogg skriver hon att de vill återskapa slottets forna glans och bevara den historiska miljön som finns runt slottet. Ett steg för att göra just det har de nu planerat buskar längs gången upp till slottet.

”På Rastaborgs slott steg för steg som vi kommer vi försöka återskapa lite av det som har varit. Det gäller att återskapa, bevara och förvalta gamla gårdar och jag gällande entré gården var den väldigt avskalad så jag ville återfå värme och ett välkomnande genom att i steg 1 sätta växter som lite inramning.”

Den hela 120 meter lång vägen har nu prytts med ligusterhäck och de har även förberett el för att säga upp belysning. Och på Instagram kan man få en glimt av resultatet efter att buskarna kommit på plats.