Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Kajsa Bergqvists okända relation till Lena Philipsson

20 okt, 2022 
Felicia Hovryd
Lena Philipsson och Kajsa Bergqvist
Under många år har artisten Lena Philipssons och höjdhopparen Kajsa Bergqvists okända relation flugit under radarn, men de har faktiskt en sak gemensamt. Men vad? Det reder vi ut här!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Vad har höjdhopparen Kajsa Bergqvist och artisten Lena Philipsson gemensamt? Jo, de har båda varit gifta med samma man. Nu reder vi ut Kajsas och Lenas okända relation till varandra.

Se också: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minnsBrand logo
Se också: Kändisarnas bästa bröllopsbilder vi minns

Kajsas okända relation till Lena

1993 gifte sig Lena med regissören Måns Herngren, som är storebror till skådespelaren Felix Herngren. Samma år som bröllopet kom parets son Noa Månfare Herngren till världen. Några år senare, 1998, blev Lena och Måns föräldrar igen när dottern Saga Herngren föddes.

Annons

Men äktenskapet höll inte och Lena och Måns gick skilda vägar 2002. Efter skilsmässan var Lena tillsammans med programledaren Martin Björk innan hon 2010 gifte om sig med Odd Molly-grundaren Per Holknekt.

När Lena 2022 släppte boken I händelse av min död berättar hon att kärleksrelationerna kommit med visa svårigheter.

”Jag har alltid förhållit mig väldigt starkt till den jag har varit ihop med. Oftast byggt mitt liv runt personen, eller om jag inte varit väldigt intresserad, inte byggt något särskilt alls, och i stället känt mig låst. Skulden kan inte läggas på någon annan. Det är jag själv som kringskurit mig,” skriver Lena i boken.

”Jag har tagit alldeles för mycket ansvar för andras känslor, vilket i slutändan skapar frustration. Inte bara i kärleksrelationer utan i alla möjliga sammanhang, jag gör ofta inte riktigt som jag själv vill när andra människor är inblandade, jag blir för artig”.

Annons

Måns om att bli dumpad

Några år efter skilsmässan från Lena hittar Måns kärleken igen, denna gången i Kajsa Berqvist och 2007 gifter de sig i Sydafrika. Men inte heller detta äktenskapet blir en succé och när paret skiljde sig 2011 skapades rubriker.

– Det finns alltid ett inslag av att jag trodde jag kände den jag var ihop med, men uppenbarligen fick jag reda på saker jag inte visste om, sa Måns när har gästade podcasten Nemo möter och syftar till att Kajsa efter skilsmässan blev tillsammans med flickvännen Kristina Norrby som hon var ihop med till 2014.

2016 gifte sig Kajsa med Hanna Hanve, men efter två år tog äktenskapet slut. I dag är den tidigare höjdhopparen tillsammans med Josefin Holmqvist.

Men vad Lena och Kajsa hade för relation till varandra när Kajsa var gift med Måns är oklart.

Annons

Innan äktenskapen med Lena och Kajsa var Måns gift med journalisten Anna Herdenstam och 2014 gifte han om sig för fjärde gången och året därpå fick han tillsammans med frun Katalin Herngren Bachry en son.

Måns Herngren och Kajsa Bergqvist
Måns Herngren och Kajsa Bergqvist.
Annons