Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Kändisar som har blivit föräldrar i hemlighet

08 jan, 2020 
Emma Castman
Porträtt av Cameron Diaz som har blivit mamma.
Trots att man tillhör kändiseliten och har strålkastarljuset riktat mot sig mer eller mindre jämt går det att hålla saker och ting hemligt. Det är Cameron Diaz, Kylie Jenner och Adam Driver bra exempel på. Här är sex kändispar som lyckats med bedriften att bli föräldrar i hemlighet.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

I början av året nåddes vi av nyheten att Cameron Diaz och Benji Madden blivit föräldrar till en liten dotter vid namn Raddi Madden.

– Gott nytt år önskar familjen Maddens! Vi är lyckliga, välsignade och tacksamma för att börja det här årtiondet med att tillkännage att vi fått en dotter, Raddix Madden, skrev Cameron Diaz och Benji Madden på Instagram när de offentliggjorde nyheten.

Bebislyckan överraskade många fans, då ingen fram till att inlägget publicerades hade en aning om att paret väntade barn. Både Cameron Diaz och Benji Madden har nämligen alltid varit noga med att hålla sitt liv så privat som möjligt, och alltså inte gått ut offentligt med sina familjeplaner. Även i fortsättningen kommer paret att värna familjens integritet. De fortsätter nämligen sitt inlägg med följande ord:

– Samtidigt som vi är överlyckliga att kunna dela med oss av den här nyheten så känner vi också en stark instinkt att skydda vårt barns privatliv. Därför kommer vi inte publicera några foton eller dela med oss av några fler detaljer, bortsett från det faktumet att hon är väldigt söt.

Annons

Kändispar som fått barn i hemlighet

Det är inte bara Cameron Diaz och Benji Madden som lyckats med bedriften att bli föräldrar i hemlighet. Nedan listar vi fem Hollywood-par som valt att skaffa barn i smyg:

Kylie Jenner och Travis Scott

Kylie Jenner och Travis Scott fick barn i hemlighet

Hösten 2017 började folk spekulera i om Kylie Jenner var gravid. Realitystjärnan vägrade uttala sig om saken – fram till i februari 2018 då nyheten om att hon och Travis Scott blivit föräldrar till dottern Stormi kom.

På Instagram delade Kylie Jenner med sig av glädjen, och förklarade varför hon valt att vara så hemlighetsfull:

”Jag visste att jag behövde förbereda mig för den här rollen på det mest positiva, stressfria och hälsosamma sätt. Jag visste att min bebis skulle känna av all stress och varje känsla, så jag valde att göra det på det här sättet för mitt lilla liv och för vår lycka”, skrev hon på Instagram och fortsatte:

”Graviditeten har varit den vackraste, mäktigaste och livsomvälvande upplevelsen jag haft i hela mitt liv och jag kommer faktiskt sakna det. Jag uppskattar mina vänner och särskilt min familj som har hjälpt mig att hålla det här speciella ögonblicket så privat som vi bara kunde. Min vackra och friska dotter kom den 1 februari och jag kunde bara inte vänta med att dela med mig av den här välsignelsen. Jag har aldrig känt sådan kärlek eller glädje, jag skulle kunna spricka! Tack för visad förståelse”.

Annons

Zoe Kazan och Paul Dano

Zoe Kazan och Paul Dano har fått barn i hemlighet

I slutet av augusti 2018 fick Zoe Kazan och Paul Dano en dotter – men nyheten gick omvärlden obemärkt förbi. Det var nämligen först i september som uppgiften om att paret fått barn nådde allmänheten.

Det var Page six som fick nys om uppgifterna, och källan till tidningen berättade även att paret valt att ge sin nya familjemedlem namnet Alma Bay. När tidningen sökte paret för en kommentar valde de dock att vara fortsatt hemlighetsfulla:

”Vi har inga kommentarer om det just nu”, sa en representant för Zoe Kazan och Paul Dano till Page six.

Jimmy Fallon och Nancy Juvonen

Jimmy Fallon och Nancy Juvonen har fått barn i hemlighet

Programlederaren och komikern Jimmy Fallon och hans fru, filmproducenten Nancy Juvonen, blev föräldrar till sitt andra barn i december 2014, och nyheten om parets bebislycka kom som en överraskning för många. Fram tills förlossningen valde paret nämligen att hålla sin graviditet hemlig.

I samband med att de gick ut med sin bebislycka valde de också att berätta att de, precis som till sitt första barn, tagit hjälp av en surrogatmamma för att bli föräldrar.

Annons

Adam Driver och Joanne Tucker

Adam Driver och Joanne Tucker har fått barn i hemlighet

I november 2018 kom det uppgifter om att Adam Drive och Joanne Tucker blivit föräldrar i hemlighet. Det var en källa till Page six som berättade att skådespelarparet välkomnat en liten son till världen – redan för två år sedan.

Nyheten ska ha kommit fram på Instagram, då några familjemedlemmar delat parets privata inlägg. Inläggen innehöll, enligt källan, bland annat en bild på Joanne Tucker gravid och en bild där hon omnämns som “nybliven mamma”.

Varken Adam Driver eller Joanne Tucker kommenterade ryktet då, men i oktober 2019 bekräftade Adam Driver barnbeskedet i en intervju med tidningen The New Yorker.

Ellen Pompeo och Chris Ivery

Ellen Pompeo och Chris Ivery fick barn i hemlighet

Under hösten 2014 välkomnande Greys Anatomy-stjärnan Ellen Pompeo och musikproducenten Chris Ivery sitt andra barn till världen. Paret valde att hålla graviditeten hemlig, och i samband med att de gick ut med nyheten om att de blivit föräldrar tackade Ellen Pompeo de närstående som hjälp henne och Chris Ivery att hålla nyheten inom familjen:

”Sienne föddes via surrogatmödraskap och jag vill tacka min tv-familj för att de hjälpt oss hålla detta privat de första veckorna”.

Skådespelerskan publicerade även en bild på Instagram där hon skrev om glädjen över att ha blivit mamma igen:

”Välkommen till världen, Sienna May Iver. Vi älskar dig mer än vad ord kan beskriva”.

Foto: TT

Annons