Lästips: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Karin Laserow har blivit mormor: ”Helt fantastiskt”

17 sep, 2020 
https://image.allas.se/image-202116?imageId=202116&width=1320&height=1320&cropw=43.75&croph=43.75&x=28.44&y=28.13
Minna Wallén-Widung
Karin Laserow fotograferad i sitt hem i skånska Vollsjö, februari 2020.
TV4-profilen och antikexperten Karin Laserow har blivit mormor för första gången. Nu berättar hon om den stora familjelyckan – och avslöjar också vad barnet ska heta.
– Det är helt fantastiskt, säger hon till Hänt.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

När den sjunde säsongen av Bytt är bytt har premiär i TV4 i slutet av september, kommer inte antikexperten Karin Laserow, 70, att finnas vid programledaren Renée Nybergs sida. Det är första gången sedan programmet hade urpremiär 2014 som Karin Laserow inte medverkar.

Se också: Karin Laserow har blivit mormor

Karin Laserow har blivit mormor – orden om barnbarnet BenBrand logo
Karin Laserow har blivit mormor – orden om barnbarnet Ben

Anledningen är coronapandemin.

– På grund av väl kända omständigheter runt covid-19 så kunde jag inte medverka som vanligt i årets säsong. Självklart är det tråkigt och inte utan saknad, har hon tidigare sagt i ett pressmeddelande.

Renée Nyberg och Karin Laserow fotograferade i Stockholm i samband med premiären av Bytt är bytt 2014.

Karin Laserow har fått sitt första barnbarn

Och även om saknaden efter det folkkära programmet är stor, kommer Karin Laserows knappast att gå sysslolös. Förutom att hon driver vidare sitt eget antikvitetsföretag hemifrån gården i Skåne där hon bor tillsammans med sin make Kaj Laserow, har hon också nyligen blivit mormor för första gången. Det är hennes och Kajs dotter Liza Berglund Laserow, 39, som har fått sitt första barn.

Karin och Kaj Laserow på Kristallengalan 2018.
Karin Laserow tillsammans med maken Kaj Laserow.

För Hänt berättar Karin Laserow att den nya familjemedlemmen kom till världen för lite mer än två veckor sedan, vilket borde innebära i månadsskiftet mellan augusti och september. Och glädjen över att ha fått sitt första barnbarn är stor.

Annons

– Det tycker jag är underbart, det är det enda ordet jag kan säga, säger hon till Hänt.

Karin avslöjar namnet – det ska pojken heta

Hon avslöjar också att barnet, en pojke, ska heta Ben. Karin Laserow har ännu inte hunnit träffa honom, men ser fram emot att få göra det snart.

– Det är helt fantastiskt. Det finns inte några adjektiv som räcker till, säger hon till Hänt.

Karin Laserow och dottern Liza Berglund Laserow driver tillsammans företaget Laserow Antik. Tidigare har dottern, som är utbildad jurist, bott i New York men 2019 flyttade hon hem till Sverige, enligt Hänt.

Se också: Allt om Karin Laserow

Allt om Karin LaserowBrand logo
Allt om Karin Laserow

Karin Laserow om framtiden i Bytt är bytt

När Bytt är bytt har säsongspremiär i TV4 den 24 september, är det antikexperten Li Pamp som har ersatt Karin Laserow. Om det blir en comeback för Karin i programmet återstår att se.

– Nu tycker jag vi tar det här året och ser vad det blir av det. Jag har alltid deltagit i Bytt är bytt med kärlek och känsla, och det kommer jag att göra även denna säsong på avstånd. Jag önskar ju att programmet ska fortleva. Sen nästa år, ja då är jag 71 år, då vet man ju inte vad som händer! Jag är öppen för nya program och nya programidéer, har hon tidigare sagt till Hänt.

Annons