Kikki Danielsson i karantän: ”Så trött på mig själv”

Kikki Danielsson på scen i Melodifestivalen innan coronakrisen bröt ut.
Kikki Danielsson håller sig hemma sedan några veckor tillbaka.
Men den självvalda karantänen börjar ta på krafterna.
”NÄÄ, Nu är jag SÅ trött på mig själv”, skriver Kikki Danielsson .
Slå på ljud

Kikki Danielsson, 67, skulle för ett par veckor sedan ha varit med i TV4-programmet Stjärnornas stjärna. Det var dags för deltagarna att ge sig på dansbands-genren – och vem är bättre lämpad att vara coach då än dansbandsveteranen Kikki.

Men efter att ha lärt deltagarna allt om dansband kom plötsligt beskedet att Kikki stoppades från livesändningen. Det visade sig att dansbandsdrottningen hade blivit förkyld. I sista stund ersattes hon av Casper Janebrink från Arvingarna.

Sedan dess har Kikki Danielsson hållit sig hemma och undvikit att träffa andra. Allt för att skydda sig själv och andra från en eventuell coronasmitta.

Kikki Danielsson showade under Andra chansen i Melodifestivalen.
Kikki Danielsson showade under Andra chansen i Melodifestivalen.

Kikki delar ofta med sig av sin vardag på Instagram. Redan den 7 april berättade sångerskan att dagarna börjar flyta ihop.

Var tredje kvinna blir smartare av karantän – här är anledningen

Måste erkänna, att jag tappat dagarna i kalendern i dessa karantäntider. Varje dag är den andra lik! Men så mycket vet jag, att Påsken är nära. Så nu passar jag på att önska Alla en Härlig Påskhelg. Gör det Bästa av den!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Kikki Danielsson trodde att hon var ”Superwoman”

Vid den tidpunkten var sångerskan fortfarande vid gott mod. Men nu börjar hon tappa humöret över sin situation i karantän.

NÄÄ, Nu är jag SÅ trött på mig själv. Har inte fått NÅT vettigt gjort på 2 dagar, har med andra ord tappat Fart, Tid och Ork. Trodde väl nånstans, att jag var Superwoman”, skriver Kikki Danielsson och fortsätter:

Men att bara sitta på sopskåpet är enbart slöseri med tid och energi, så därför har jag planerat in tid för barnbarn å dotter i deras trädgård imorgon.

Får medhåll av följarna

Hon berättar att hon planerar att se Bingolotto och även Morden i Midsomer. Men en liten glimt av sin dotter hann hon ändå få.

Smet iväg idag igen t mataffärens parkering, medan m dotter kom från sitt håll handlade åt mig”, skriver Kikki Danielsson.

Hon berättar att hon bytte några ord med sin dotter genom bilrutan innan de åkte till sina respektive hem.

Bland kommentarerna är det många som känner igen sig i Kikki Danielssons situation.

Foto: TT

5 aktiviteter: Så fördriver svenska kvinnor tiden i karantän