Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Kristin Kaspersens härliga hyllning – till sina rynkor

04 nov, 2020 
Minna Wallén-Widung
Kristin Kaspersen på Idrottsgalan 2020, Globen i Stockholm.
I ett inlägg på Instagram hyllar programledaren Kristin Kaspersen, 51, sina rynkor. Hon skriver om de små strecken runt ögonen, som påminner henne om många stunder av glädje.
”Tänk vad jag måste ha skrattat mycket i mitt liv som gett mig dessa vackra rynkor”, skriver hon.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Programledaren Kristin Kaspersen brinner för träning, hälsa och välbefinnande, ämnen som ofta återkommer i både hennes böcker och i hennes inlägg på Instagram. Utseende, däremot, skriver hon sällan om.

10 saker du vill veta om Kristin KaspersenBrand logo
10 saker du vill veta om Kristin Kaspersen

Men i ett nytt inlägg på Instagram lyfter hon faktiskt sitt eget utseende. Hon har lagt upp en bild på sig själv i halvprofil, där hon småleende tittar åt sidan. Runt hennes ögon syns fina rynkor – och det är om dem som bildtexten handlar.

”Jag ser en bild på mig själv och första tanken jag får är ”men åh vilka vackra rynkor jag har runt ögonen, va fin jag är med dom”. Jag blev så innerligt glad över den genuina och direkta tanken och känslan. För tänk vad jag måste ha skrattat mycket i mitt liv som gett mig dessa vackra rynkor. Och de minnena bär jag med mig varje dag eftersom de gjort så fint avtryck”, skriver hon.

Hyllar det vackra i åldrandet

Kristin Kaspersen fortsätter med att ge en känga åt vurmen för ungdom som vi kvinnor till stor del förväntas eftersträva. Istället slår hon ett slag för det vackra med åldrandet.

Annons

”Förstår inte varför man pratar om anti-aging. Är det något vi inte kan påverka så är det att bli äldre. Det är ju vackert. Som min kompis Calle sa ”det osar erfarenhet”. Så fin komplimang! Jag passar ju skitbra i mina rynkor! Snyggt tycker jag iallafall. Och det är det viktigaste”, skriver hon.

Får medhåll från sina följare

Och hennes följare verkar hålla med henne. Många skriver uppskattande kommentarer om Kristin Kaspersens skrattrynkor, men hyllar henne också för hennes sunda värderingar.

”Håller med dig du är sjukt snygg i dina rynkor! Så himla bra ideal och vettig människa är du också”, skriver en följare.

”Du är klok sund och väldigt fin. Vi måste åldras så är det bara”, skriver en annan.

Se hela inlägget här:

Kristin Kaspersens karriär och familj

Kristin Kaspersen är en av våra mest populära programledare. Hon har synts i tv-rutan ända sedan början av 1990-talet och har lett program som Söndagsöppet, Fångarna på fortet, Biggest loser och Nyhetsmorgon. Vi har också sett henne leda stora direktsända evenemang som SvePnska Idrottsgalan och Humorgalan.

Kristin Kaspersen är dotter till artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson, som gick bort 2018, och Kjell Kaspersen som tidigare var fotbollsmålvakt i det norska herrlandslaget.

Mellan 2003 och 2009 var hon gift med programledarkollegan Hans Fahlén. Hon är mamma till två söner, Filip Lamprecht, 23, och Leon Fahlén, 16.

Annons