Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Leif GW Perssons familjelycka – första orden om nya barnbarnet Leona

01 jul, 2021 
Elin Jonsson
kim persson och maken leif gw persson.
Efter en tuff och lång tid ensam och isolerad delar nu Leif GW Persson med sig av den stora familjelyckan. Professorn har nämligen fått ännu ett barnbarn som han nu äntligen fått träffa. Se bild på söta flickan här!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
TV: Se 10 saker du kanske inte visste om Leif GW PerssonBrand logo
TV: Se 10 saker du kanske inte visste om Leif GW Persson

Leif GW Persson som hade ett tufft 2020, där stor tid tillbringades isolerad utan möjligheter att träffa nära och kära, avslöjar nu att han fått ännu ett litet barnbarn. Och att han äntligen fått träffa den lilla flickan Leona – en månad efter hennes födsel.

Kriminologen och författaren Leif GW Persson och hans hustru Kim Persson har varit ett par i över 20 år. Leif GW Persson har sex barn han räknar som sina, en son som han fick när han var 20 år gammal, två döttrar från sitt första äktenskap, en dotter från sitt andra äktenskap, och så frugan Kims två barn sedan ett tidigare förhållande.

Leif GW Perssons stora lycka över barnbarn nummer 13

Och nu blir då familjen ännu större.

Annons

”Sex barn och tretton barnbarn. Det här är det yngsta av dem. Lilla Leona som kom till jorden för drygt en månad sedan. På midsommarafton sitter hon för första gången i sin farfars knä. Lite reserverad som det verkar men fullt i sin ordning med tanke på att det är första gången hon gör det. Snart kan vi leka titt-ut och läsa sagor tillsammans och då kommer hon att vara betydligt gladare.”, berättar Leif GW Persson på sina sociala medier strax efter Midsommar.

Leif GW Perssons tuffa tid i ensamhet

Leif GW Persson drabbades hårt av coronapandemin. Kriminalprofessorn, som både är över 70 år och har haft hjärtproblem, är i riskgrupp för viruset, och valde därför att hålla sig hemma under större delen av året.

Annons

”Det normala liv som funnits kvar har bestått i umgänge med min hustru och samtal med mina barn och barnbarn på coronasäkert avstånd. Mina krognotor har minskat dramatiskt och jag beklagar av hjärtat att jag bidragit till den djupa kris som branschen hamnat i”, berättade han på sina sociala medier i julas.

Genom sin familj har han ändå haft ett socialt umgänge, även om mötena över nätet med barn och barnbarn varit utan kramar och närhet. Så nog kan man förstå kriminalprofessorns lycka över att äntligen få krama om sin familj, och att få träffa familjens nya lilla tillskott.

Grattis GW!

Foto: TT

Annons