Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Let's dance-partnern om Kallas graviditet: ”Ska inte riskera någonting”

28 feb, 2023 
Charlotte Kalla Tobias Karlsson
Förra veckan meddelade Charlotte Kalla att hon väntar sitt första barn. I vår tävlar hon i Let's dance och blir den första gravida deltagaren någonsin. Nu kommenterar danspartnern Tobias Karlsson beskedet.
– Det blir inga upp i taket och dirty dancing-lyft, säger han till Expressen.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Charlotte Kalla väntar barn med pojkvännen Fredrik Karström, något hon avslöjade på sin Instagram förra veckan. I vår ska hon tävla i TV4:s Let's dance, tillsammans med danspartnern Tobias Karlsson. Hon blir då den första deltagaren någonsin att tävla gravid.

Se också: Se 3 ögonblick vi minns från Charlotte Kallas karriärBrand logo
Se också: Se 3 ögonblick vi minns från Charlotte Kallas karriär

Till Expressen berättar skidstjärnan att det ska bli spännande att se hur det ska gå att dansa med en bebis i magen.

– Det är inte bara mig som Tobias dansar med, utan vi blir tre på dansgolvet. Det ska bli spännande att se hur det kommer gå. Men vi båda är väldigt ödmjuka inför att hälsan går först och att jag måste lyssna på min kropp. Det känns tryggt än så länge, säger skiddrottningen till Expressen.

Annons
Charlotte Kalla Tobias Karlsson Let's dance

Kommer anpassa dansen

Kalla säger att hon visste om att hon var gravid redan innan frågan om deltagande i Let’s dance ställdes, och att TV4 därför var först att få reda på bebislyckan. Danspartnern ser dock inte graviditeten som ett hinder för parets tävlan i Let's dance, men att dansnumren kommer att behöva anpassas.

– Vi kommer nog hålla lyften till minimum, vi ska inte riskera någonting. Vi ska inte göra någonting dumt. Vi kan dansa och göra lite spännande, intressanta saker. Men det blir inga upp i taket och dirty dancing-lyft, säger Karlsson till Expressen.

Annons

Kalla är en av Sveriges genom tidernastörsta idrottare. Hon har bland annat vunnit tre OS-guld, tre VM-guld och tilldelades Jerringpriset som den första svenska skidåkaren att vinna Tour de ski.

Annons