Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Magdalena Graaf och Louie Marti har förlovat sig igen efter uppbrottet

27 apr, 2023 
Simon Nilsson Larsson
Magdalena Graaf och Louie Marti
I november förra året berättade Magdalena Graaf och Louie Marti att de brutit upp efter två år ihop.
Nu är paret återförenat – och nya ringar har åkt på.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

För ungefär fem månader sedan gick Magdalena Graaf, 47, och Louie Marti, 45, att de brutit förlovningen och gjort slut efter två år ihop.

“Vi får se vad framtiden har i sitt sköte. Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Men just nu så koncentrerar jag mig på mitt hem, hälsa och barnen”, skrev Magdalena Graaf på sin blogg då samtidigt som hon gjorde klart att förhållande varit över några månader då.

Se också: 5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte visste

Graaf om nya förlovningen: “Fint och stabilt”

Och det som väntade runt hörnet var en ny förlovning, skulle det visa sig. För Aftonbladet berättar paret nämligen att de bytt ringar igen.

– Jag beställde ringarna från min vän i Göteborg och butiken heter Fint och Billigt men den borde heta Snabb leverans för det kom en dag efter jag beställde de. Min ring är svart med hennes efter namn Graaf. Magdalena vill att jag heter Louie Marti Graaf och hon ska heta Magdalena Marti Graaf när vi blir gifta, säger han till tidningen.

Annons

– Det känns fint och stabilt, säger Magdalena Graaf.

Kärlekshistorien mellan de nyförlovade började 2020 när de träffades på ett event. Då var det inte tal om någon omedelbar romans, men de sågs igen efter ett tag och började senare dejta, och då tog det inte lång tid innan de föll för varandra.

– Jag har inte känt den här riktigt passionerade kärleken förut. Vi kan smälla ihop, så det flyger om det. Jag kan göra slut med Louie tre gånger under en vecka. Aldrig mer vill jag se dig! Jag var tvungen att köpa en ny ring också, för den förra kastade jag på Louie så den for i betonggolvet. Nu har jag köpt en egen med lite bling. Men vi är lika kära ändå, har Magdalena Graaf berättat för Amelia.

– Det är faktiskt första gången i mitt liv som jag känner mig omhändertagen. Vanligtvis är det jag som får ta hand om alla andra. Vi har pratat om att gifta oss inom ett år, men mer troligt är ett halvår. Varför vänta, om det känns rätt? Livet har lärt mig att inte skjuta upp saker, säger hon vidare.

Annons

Louie Marti: “Fan, vad vi är härliga tillsammans”

Louie Marti berättar att de tänkte om angående uppbrottet när de kollade på deras program Typiskt romer.

– Vi har varit ifrån varandra i cirka ett halvår. Men vi har alltid varit vänner ändå och hjälpt varandra trots att vi inte varit ett par längre. Vi har nog aldrig slutat älska varandra. Men bara helt enkelt accepterat att vi är olika och det är vår styrka - att vi är olika. När vi såg vårt program på SVT och UR så tänkte vi, fan vad vi är härliga tillsammans, säger han nu till Aftonbladet.

Foto: TT

Annons