Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Magdalena Graaf om relationen med Louie: ”Blir svartsjuk”

02 aug, 2022 
Michaela Mastad
Fotograftt
Magdalena Graaf och Louie Marti

Kärleken går som på räls för Magdalena Graaf och hennes Louie. I en ny intervju med Amelia öppnar hon upp om de starka känslorna i relationen: ”Jag har inte känt den här riktigt passionerade kärleken förut”

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se också: Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"Brand logo
Se också: Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"

Kärlekshistorian började när Magdalena Graaf och Louie Marti sågs på ett event, men det var inte kärlek vid första ögonkastet, berättar paret i en intervju med Amelia.

– Nej, Louie var inte min typ. Jag var inte alls ute efter någon romans, men tyckte: Shit, han är rätt fin och har bra värderingar, säger Magdalena.

– Hon var inte min typ heller. Jag är inte mycket för ljusa tjejer och hon har aldrig haft latinos förut, säger Louie.

Men efter att Magdalena bokade en konferens på Bergby herrgård, som Louie driver, så fortsatte de att hålla kontakt via sms och senare bjöd Louie hem Magdalena. Efter första dejten hemma hos Louie så gick det fort och paret föll pladask för varandra.

”Vi kan smälla ihop”

Men trots den snabba starten för paret så har det tagit tid för Magdalena och Louie att växa ihop. Innan Louie träffade Magdalena så hade han länge varit singel och Magdalena, som tidigare levt i ”plana” relationer, var ovan vid bråk.

– Jag har inte känt den här riktigt passionerade kärleken förut. Vi kan smälla ihop, så det flyger om det. Jag kan göra slut med Louie tre gånger under en vecka. Aldrig mer vill jag se dig! Jag var tvungen att köpa en ny ring också, för den förra kastade jag på Louie så den for i betonggolvet. Nu har jag köpt en egen med lite bling. Men vi är lika kära ändå, berättar Magdalena för Amelia.

Magdalena Graaf och kärleken Louie Marti.
Passion finns det gott om mellan paret.

Magdalena om svartsjukan i relationen

Passion finns det gott om mellan paret och Magdalena berättar att deras relation har väckt hela känsloregistret hos henne.

Annons

– Jag blir svartsjuk, glad, arg och förbannad. Innan har jag levt som på antidepressiva och känt att ingenting chockar mig, förvånar mig eller gör mig ledsen.

Men i dag har hon och Louie hittat en förståelse för varandra och insett att de pratar olika kärleksspråk.

– Jag är tafsig och ska hålla handen, medan Louie ger mycket gåvor, slänger sopor och utför tjänster, berättar Magdalena.

– Laga mat, städa, handla, hämta barnen i skolan. Det är så jag tycker om att visa att jag älskar dig, medan du ska krama ihjäl mig, förklarar Louie.

Annons