Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Magdalena Graafs erkännande om svärdottern Emilia Lantz

25 aug, 2020 
Jonna Axelsson
Magdalena Graaf berättar om lyckan för sonen och hans fästmö.
Lancelot “Lance” Hedman Graaf och Emilia Lantz förlovade sig i våras.
Nu väljer mamma Magdalena Graaf att uttala sig om svärdottern i ett inlägg på sin blogg.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Tv-profilen Lancelot “Lance” Hedman Graaf, 19, är son till Magdalena Graaf, 44, och Magnus Hedman, 47. Föräldrarna gick skilda vägar för många år sedan och både äktenskapet samt skilsmässan kantades av bråk. Idag har Magnus och Magdalena dock en väldigt god relation till varandra.

– Vår relation idag har aldrig varit bättre, jag brukar skoja med Magnus och säga ”den där jäkla Magnus du är idag, varför var du inte han när vi var gifta med varandra?”. Det hade varit grymt, sa Magdalena i ett avsnitt av realityserien Systrarna Graaf.

Allt du vill veta om Magdalena GraafBrand logo
Allt du vill veta om Magdalena Graaf

De forna makarna har även sonen Tristan Hedman, 15, ihop och numera kan hela familjen umgås utan att det uppstår konflikter.

Kärlekslyckan med Emilia Lantz

Precis som för sina föräldrars del har sonen Lance kärleksliv kommit att bli ett ämne som det skrivs om flitigt i medierna. Han var tidigare tillsammans med Paradise hotel-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 26, men relation fick ett slut 2018.

Annons

Efter det omskrivna uppbrottet från Paulina valde Lance att vara allt mer förtegen om sitt privatliv. I februari bröt han tystnaden och avslöjade då att modellen Emilia Lantz, 28, är hans nya flickvän.

– Hon är min tjej, ja, det är allt jag kan säga. Sedan får bilderna tala för sig själv, sa Lance till Aftonbladet då.

Sedan dess har paret flitigt delat med sig av bilder på varandra i sociala medier och det verkar onekligen som att de trivs väldigt bra ihop.

Magdalena Graaf om svärdottern

I mars tog Lance och Emilia ett stort steg i relationen och förlovade sig. På Instagram visade de då stolt upp sina ringar och i kommentarsfältet var pappa Magnus snabb med att lämna en kärleksfull hälsning.

Det dröjde dock ett tag innan Magdalena valde att kommentera sonens förlovning. Under påskhelgen la hon äntligen upp en bild på dem alla tillsammans tillsammans med texten:

Annons

“En bättre dag tillsammans med finaste Emilia Lantz och Lance Hedman Graaf”.

Nu väljer Magdalena Graaf återigen att skriva om svärdottern. I ett inlägg på sin blogg berättar tv-profilen att hon har tillbringat en förmiddag tillsammans med det nyförlovade paret. Hon passar även på att hylla Emilia lite extra.

”Lunch med Emilia och Lance. Mina älskade tonåringar . Hur vacker är inte min svärdotter??”, skriver Magdalena Graaf intill en bild på Emilia Lantz.

Annons