Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra gemensamma barn

Till vänster: Måns och Ciara Zelmerlöw. Till höger: Bild på deras nyfödda bebis.

Foto: TT/Instagram

Måns och Ciara Zelmerlöw har nu välkomnat sitt andra gemensamma barn till världen.
Såhär ska han heta!

Måns Zelmerlöw, 35, och Ciara Zelmerlöw, 34, bor tillsammans med deras gemensamma barn Albert, 4, och sonen Archie, 8, som Ciara har från ett tidigare förhållande.

Se också: Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbet
1:37

Efter reklamen: Se också: Mello-artisterna som träffade kärleken på jobbet

(1:37)

Slå på ljud

I väntan på deras barn

Måns och Ciara har varit öppna med att de väntar deras andra gemensamma barn och spänningen har varit olidlig, då Ciara har hintat om att nytillskottet ska snart komma till världen.

Bara dagar kvar tills vi får träffa dig nya lilla person!”, skrev Ciara på sin Instagram häromdagen.

Måns Zelmerlöw blir pappa igen efter missfallen: ”Nu hoppas vi att allt ska gå bra”

Nytillskottet Ossian välkomnas till världen

Nu har paret fått sin tredje son, vilket de avslöjande under tisdagskvällen. Nytillskottet har blivit döpt till Ossian Matteus Zelmerlöw.

Familjen är överlycklig och sprider sin glädje på sociala medier.

Hur länge vi har väntat på dig, vår otroligt speciella glädjebunt. Välkommen till gänget, baby boy Team BB-avdelning Lund, vilket drömlag ni är. Från djupet av våra hjärtan, TACK”, skriver Ciara på sin Instagram.

HAN ÄR HÄR! Ossian Matteus Zelmerlöw föddes 10.01 idag. Det har varit en riktig resa hit och vi är SÅ glada över att äntligen få ögonen på vår sumobrottare av en son! TACK till fantastisk personal på Universitetssjukhuset Lund - Dag, Annette, Lotta, Sofus, BB-avdelning Lund och alla andra! Vi är evigt tacksamma. Och Ciara, du är en legend. Tack för att du gjorde mig till den lyckligaste mannen och pappan på planeten!”, skriver Måns på sin Instagram.