Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Nikki Amini visar upp sin nyfödda dotter

24 jul, 2019 
Redaktionen
Det var i januari när Nikki Amini gästade årets Elle-gala som hon avslöjade att hon och kärleken Niklas Twetman väntade sitt första barn tillsammans. Nu är dottern Nilofar kommen till världen – och Nikki delar med sig av sina känslor som nybliven mamma.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Nikki Amini, 34, har framgångsrikt jobbat med marknadsföring av världens största artister. På hennes sociala medier har bilder på världsartister som Rihanna, Taylor Swift, Justin Bieber och Avicii synts genom åren.

Sedan 2016 har Nikki varit en av jurymedlemmarna i Idol på TV4 och fått vara med att avgöra vilka deltagare som håller måttet för att tävla under fredagsfinalerna under hösten.

Det var genom jobbet som Nikki träffade sin stora kärlek, Niklas Twetman, 34, då de jobbade på musikbolaget Universal music group tillsammans. Tidigare under samma år som Nikki gjorde succé i Idol, bodde paret i London och det var där som de förlovade de sig efter att Niklas friat.

Få nyhetsbrev från Allas – helt gratis!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom hälsa och relationer, goda recept och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Lite över ett år senare, i juni 2017, blev de äkta makar när de sa ja till varandra på vackra Södertuna slott i Sörmland.

På årets Elle-gala avslöjade Nikki den stora nyheten att hon och kärleken tagit ännu ett steg i sin relation – de väntade sitt första barn ihop. För Hänt berättade Nikki Amini om babylyckan.

Annons

– Jag mår jättebra. Känner mig så lycklig och glad, sa hon vid tillfället.

Det ska Nikkis dotter heta

I mars avslöjade Nikki fler detaljer om bebisen i podcasten Bulle i Ugnen, som hon gör tillsammans med kändisstylisten Sara Biderman. Hon berättade då att hon väntar en liten flicka och att hon haft ett namn i åtanke sedan hon var liten.

Och nu har den lilla flickan välkomnats till världen. På Instagram delar Nikki Amini den lyckliga nyheten och berättar samtidigt om känslan att äntligen ha blivit mamma.

”Vi är precis hemkomna från BB! Det är en mäktig känsla att kliva in genom dörren för första gången med vår dotter Nilo. Hon gör mig så lycklig och så doftar hon så himla gott! Kan inte riktigt få nog av henne. Vi mår bra och förlossningen gick bra. Stort tack till barnmorskor, undersköterskor och läkare på BB SÖS, så proffsiga och hjärtliga. Nilo kunde inte ha fått en bättre start i livet”, skriver hon till en video där hon har sin nyfödda dotter i en vagn bredvid sig.

Annons

– Nilo, vi är hemma nu! Sådan sjuk känsla att komma hem med sin dotter. Men det är väldigt mysigt, säger hon i videon.

Vädjade efter hjälp under Idol

Under våren har inspelningarna av Idol 2019, vilket inneburit intensiva arbetsdagar för Nikki som fortsätter att sitta med i juryn även i år. I slutet av maj vädjade hon till hjälp från sina följare, efter att de långa inspelningsdagarna gjorde graviditetsbesvären värre.

Jag tar tacksamt emot tips på hur man kan behandla vattenfyllda fötter, vader, ben under graviditeten! Jag sitter ner under väldigt många timmar flera dagar i rad nu när vi spelar in Idol och jag känner hur det bara sväller, leder till kramper i benen”, skrev Nikki Amini på Instagram och fortsatte:

”Stödstrumporna hjälper en del såklart. Ska gå och träna nu också och se om det underlättar trycket”.

Av Sarah Mansouri/Hänt

Foto: TT/Karin Törnblom , Instagram

Annons