Nu har doktor Mikael Sandström sålt sin lyxvilla – se bilderna här

Mikael Sandström flyttar och blir sambo med sin flickvän Lotta Engberg i Göteborg!

Foto: TT

I samma veva som vi får veta att Mikael Sandström slutar som läkare, får han villan i Hallstahammar såld och börjar packa lådorna för att bli sambo med sin flickvän Lotta Engberg i Göteborg!

TV4-läkaren Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Bingolotto-programledaren Lotta Engberg fann kärleken i varandra förra året, och nyligen gick turturduvorna och köpte ett hus tillsammans i Göteborg.

0:49

Efter reklamen: 5 Saker du inte visste om Lotta Engberg

(0:49)

– Vi kollade på hus bara för att det är kul, utan syfte att köpa något, men sen ledde det ena till det andra, säger Mikael Sandström i Aftonbladet.

Och nu har då Mikael ”Soldoktorn” Sandström sålt sin 369 kvadratmeter stora lyxvilla i Lustigkulla vid Hallstahammar i Västerås för att kunna tillbringa mer tid med sin kära Lotta Engberg i Västsverige. Huset lades ut till försäljning redan i november 2020, men då verkade ingen vara sugen på att flytta in i tv-doktorns mansion. Men nu i februari lades huset upp för försäljning på nytt. Vilket verkar ha burit frukt för annonsen var den mest klickade på Hemnet. Efter tre dagar hade villan 77 019 visningar, rapporterar VLT Bostadspuls.

Lotta Engbergs glädjetårar: ”Fantastiskt att få känna sig så lycklig”

Mikael Sandström sålde villan för dryga fem miljoner

Mikael Sandström ska ha fått 5,1 miljoner för kåken som har både inomhus-pool och inomhus-grill. Vilket är en bra summa att ha på sparkontot nu när han tagit beslutet att lämna läkaryrket, efter 35 år som doktor.

– Det är ett ovanligt hus för Hallstahammar. Hade det legat någon annanstans hade priset blivit högre, säger objektets mäklare Marcus Skönebrant till tidningen VLT.

När och exakt vart flyttlasset går är ännu oklart, men nu är han fullt redo för att satsa allt för kärleken och nu blir han äntligen sambo med Lotta Engberg!

Spana in i tv-doktorns mansion här

Här kan man kika in i den spaliknande delen av huset, där det finns en inomhuspool och stora fönsterpartier som vätter ut mot trädgården.

Foto: Bjurfors Västerås / MGFOTO

Här i det vita HTH-köket har möjligen kärleksparet avnjutit både mysiga frukostar och lyxiga middagar.

Foto: Bjurfors Västerås / MGFOTO

En avkopplande spa-del

Tänk att ha tillgång till en pool dygnet runt!

Foto: Bjurfors Västerås / MGFOTO

Bubbelbad och bastu.

Foto: Bjurfors Västerås / MGFOTO

Här framme ser vi en kända inomhus-grillen. P.S längst in i rummet vid loungedelen finns en bar och vinkyl.

Foto: Bjurfors Västerås / MGFOTO