Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Nya kärleksbilderna på kronprinsessan Victoria och prins Daniel

23 jul, 2022 
Linda Strömbäck
FotografTT
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Det kungliga paret njuter av sommartiden på Öland. Nyligen syntes de även på konsert i slottsruinen i Borgholm, där de öppet kysste varandra i den kungliga logen. Se de kärleksfulla bilderna på kronprinsessparet här!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se också: Prins Daniels väg från Ockelbo till kungahusetBrand logo
Se också: Prins Daniels väg från Ockelbo till kungahuset

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har idag varit gifta i 12 år. Nyligen syntes det kungliga paret på en konsert i Borgholm – som efter 20 år tillsammans, såg mer kära ut än någonsin.

Kronprinsessan och prins Daniels kärlekshistoria

Daniel Westling och kronprinsessan Victoria träffades 2001. Det var under tiden Daniel arbetade som personlig tränare åt kronprinsessan, som de inledde sin romans. Första dejten ägde sedan rum på en Britney Spears konsert samma år och under sommaren blev kronprinsessan Victoria och prins Daniel ett par. Relationen blev sedan offentlig 2002 och strax därpå börjar det dyka upp bilder på paret. Bland annat från en golfrunda i närheten av Solliden på Öland.

Annons
Kronprinsessan och prins Daniel 2002
Kronprinsessan och prins Daniel 2002

I februari 2009 gick paret ut med sin förlovning genom en pressträff i prinsessan Sibyllas våning på slottet, där även kronprinsessans föräldrar meddelade sin förlovning 1976. Året därpå den 19 juni blev kronprinsessan Victoria och prins Daniel äkta makar efter de sagt ja till varandra i Storkyrkan i Stockholm. Idag bor paret på Haga slott med sina två barn prinsessan Estelle, 10 och prins Oscar, 6.

Victoria och Daniel dementerade skilsmässoryktena

Under våren började det florera rykten att kronprinsessan och prins Daniel stod inför en eventuell skilsmässa – något kungahuset sedan dementerade.

Annons

”Det har kommit till vår kännedom att det pågår en omfattande negativ ryktesspridning rörande vår privata relation. Påståenden sprids om svek i relationen och en förestående skilsmässa”, stod det i pressmeddelandet som undertecknades kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

”I normala fall kommenterar vi inte rykten och spekulationer. Men för att värna vår familj önskar vi klargöra, en gång för alla, att de rykten som nu sprids helt saknar grund” förklarade paret.

Nya kärleksbilderna på kronprinsessparet

Och nu dyker det upp nya kärleksbilder på det kungliga paret. Under en Hov1-spelning i slutet av juli sågs kronprinsessan och familjen vid Borgholms slottsruin, där de tog del av konserten från den kungliga logen. Under konserten stod kronprinsessan Victoria och prins Daniel nära varandra och såg väldigt kära ut.

Se bilderna här!

prins Daniel och kronprinsessan Victoria på konsert
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria på konsert
Annons
Det kärleksfulla paret
Det kärleksfulla paret
Annons