Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken

Nyfiken på helgen? Veckans horoskop 16 juli–22 juli 2020

16 jul, 2020 
MONICA HORTELL
Nyfiken på hur helgen kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Horoskop 16 juli–22 juli

Så är du som person - enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Så är du som person - enligt ditt stjärntecken

Kräftan

21/6–21/7

Veckan är bra för alla slags nystarter. Din intuition är förstärkt så du vet vad du ska satsa på. Möjligen är du för känslig när det gäller vad andra tycker om dig och då blir du osäker helt i onödan. Försök hålla ditt eget fokus!

Lejonet

22/7–22/8

Du hakar inte upp dig på småsaker. Sådant är slöseri med tid och du föredrar att tänka stort och optimistiskt. Men det innebär inte att du kan ta vilka risker som helst. Var inte extrem utan försök hitta den gyllene medelvägen!

Jungfrun

23/8–22/9

Du vill göra det bästa för andra och ibland kräver du rentav för mycket av dig själv. Nu finns det någon som försöker utnyttja din hjälpsamhet, utan att vilja ge något tillbaka, så du får vara på din vakt. Det gäller även ekonomiskt.

Vågen

23/9–22/10

Du funderar mycket över framtiden. Vissa relationsproblem verkar svårlösta men negativt tänkande leder som vanligt ingenvart. Det finns mycket du själv kan göra för att få allt att fungera och framförallt gäller det att vara lyhörd.

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Du sysslar gärna med jordnära, praktiska saker som trädgårdsarbete eller hantverk. När du vara får ifred kan du också koncentrera dig. Ekonomiskt tycks det gå åt rätt håll och du kan köpa något fint till dig själv eller familjen.

Skytten

23/11–21/12

Du är bra på att organisera och är dessutom hjälpsam. Men det blir inte alltid som folk väntar sig eftersom du också vill sätta en personlig prägel på allt du gör. Fortsätt i samma stil, din originalitet kommer att vinna i längden.

Stenbocken

22/12–20/1

Du mår bäst av att göra enkla och lugna saker. Låt de stora utmaningarna vila ett tag medan du unnar dig att läsa en bra bok, se om en gammal film du gillar eller pyssla med färg och form! Då laddar du batterierna på ett bra sätt.

Vattumannen

21/1–19/2

Mycket faller på plats utan att du behöver anstränga dig. Det gör förstås att humöret stiger och du vågar testa helt nya saker. Någon söker kontakt och vill diskutera ett gemensamt projekt. Var öppen för förslag men gör inget förhastat!

Annons

Fiskarna

20/2–20/3

Du är utåtriktad och gillar att umgås med många olika typer av människor. Om någon hamnar utanför drar du snabbt in den personen i gemenskapen. Dessutom är du generös och sprider glädje genom att överraska med små presenter.

Väduren

21/3–19/4

Veckan är bra för olika hemmaprojekt. Något kanske behöver repareras eller snyggas till? Sätt genast igång i så fall, det blir riktigt roligt. Det är också givande att testa nya matrecept. Idéer har du hur många som helst.

Oxen

20/4–20/5

Utflykter och andra korta miljöombyten blir inspirerande. Passa gärna på att boka in möten med vänner och bekanta! Längre resor kan däremot trassla lite grann när praktiska detaljer hakar upp sig och då gäller det att ha tålamod.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du försöker förstå andra människors synpunkter även om du inte alls delar dem. Dina relationer präglas av ömsesidig respekt och du känner dig allmänt optimistisk. När det gäller pengar är du smart och kan göra en god affär.

Foto: Unsplash

Annons