Okända bilden på Estelle och Oscar – avslöjar detaljen

H.K.H. Prinsessan Estelle och H.K.H. Prins Oscar

Foto: Linda Broström

Prinsessan Estelle och prins Oscar spenderade julaftonsmorgonen på en ambulansstation.

De flesta spenderar julafton med att kolla på Kalle Anka och äta julgodis, men det nöjer sig inte kronprinsessfamiljen med. De gav sig istället iväg till ambulansstationen City i Stockholm och gav personalen sina tack och överlämnade julklappar.

Se också: Estelles och Oscars julhälsningar genom åren

Prinsessan Estelles och Prins Oscars julhälsningar genom åren
Slå på ljud

”Kronprinsessfamiljen överlämnade pepparkakor, mandariner och honung från egna bikupor. Prins Oscar berättade hur han själv hade varit med och slungat honungen.” skriver ASAIB, Ambulanssjukvården i Stockholm AB, på sitt Instagramkonto.

”På julaftons förmiddag fick ambulansstationen City besök av Kronprinsessan Victoria och hennes familj. De kom för att önska god jul och tacka personalen för det viktiga arbete som AISABs medarbetare, och all blåljuspersonal i Sverige, utför varje dag, året runt.Det var ett besök i en annorlunda tid. Kronprinsessparet, som är mycket pålästa om verksamheten, ställde många frågor och tackade särskilt för alla extra insatser som pandemin kräver.” skriver de även.

Wow! Här är innehållet i Estelle och Oscars julklappar

Estelle fick till och med chansen att sätta sig bakom ratten på en ambulansbil, något många barn bara kan drömma om!

kronprinsessan victoria

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besöker Solna ambulansstation i augusti.

Janerik Henriksson/TT

Kronprinsessan Victoria stöttar sjukvårdspersonalens arbete

Inte ens på självaste julaftonsmorgon tar arbetet som kungligheter slut för Victoria och Daniel! Den här gånge hade de även med sig prinsessan Estelle och prins Oscar, men det är inte första gången i år som Victoria och Daniel besökte en ambulansstation. Så sent som i augusti var de i Solna och fick lära sig mer om personalens jobb nu under coronatider.

– Vi kände att det var väldigt angeläget att få komma hit för att få lära oss mer om de månader som vi har bakom oss. Men också för att få framföra vårt varma tack – och uttrycka vår stora beundran. Ambulanssjukvården har haft en otroligt viktig roll under det här extrema läget, sa kronprinsessan Victoria då.

Victorias nya hårknep – perfekt till både fest och vardag