Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Oscars gest på nya bilderna – får alla att häpna

04 dec, 2020 
Julia Navrén
Ofta när vi ser ett foto på prins Oscar och prinsessan Estelle får de oss att smälta. Här en semesterbild tagen av mamma kronprinsessan Victoria.
Att Estelle och Oscar har en fin relation visste vi, men ögonblicket i nya videon får oss ändå att smälta.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Se kronprinsessfamiljens hälsning – Estelle önskar glad första advent!Brand logo
Se kronprinsessfamiljens hälsning – Estelle önskar glad första advent!

Kronprinsessfamiljen bjöd på en härlig adventshälsning under söndagen när det äntligen var dags att tända första ljuset i adventsljusstaken och plocka fram allt julpynt tillsammans med hela familjen.

Sittandes i sitt vardagsrum på Haga var de samlade alla fyra, kronprinsessan Victoria, prins Oscar, prins Daniel och prinsessan Estelle. Självklart var även familjens senaste tillskott med, lilla hunden Rio! Så härligt att se dem samlade allihopa, i en tid när det inte går att träffa alla sina släktingar och vänner är det viktigt att hitta tid till den närmaste familjen.

Speciella ögonblicket i kronprinsessan Victorias adventshälsning

Till stämningsfull pianomusik skickade kronprinsessan en hälsning till alla som följer dem hemifrån stugorna.

Prins Oscar och prinsessan Estelle har varit söta på foto sedan de var små.
Prins Oscar tillsammans med storasyster Estelle.

”Idag är det första advent. Advent betyder ankomst och hopp, något som känns extra viktigt i år.” säger kronprinsessan medan hon tittade in i kameran.

Annons

Det alla kanske inte lade märke till var att medan Victoria talade så utbytte prins Oscar och prinsessan Estelle förstående blickar med varandra.

Prins Oscar vänder sig till storasyster Estelle

Den lilla prinsen som iklädd pepparkaksdräkt satt så fint i sin mammas knä tittar till en början in i kameran precis som Victoria, men när hon börjar prata vandrar blicken direkt vidare. Han får ögonkontakt med Estelle, som ger honom ett uppmuntrande leende och man ser tydligt hur Oscar direkt blir på ännu bättre humör!

Det vara bara under några sekunder men det är en fin interaktion som visar hur mycket syskonen tyr sig till varandra, precis som för många lillebröder och storasystrar som säkert har sina stunder av syskonbråk men även en stark kärlek till varandra. Detta var precis vad vi behövde i juletider!

Även Estelle hade en adventshälsning att komma med i videon.

”Vi vill önska er alla en glad första advent” säger hon till alla tittare där hemma!

Annons