Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Så är relationen mellan Camilla Läckberg och Martin Melins ex-fru

14 apr, 2022 
Elin Jonsson
läckberg-melin-barn-
Efter en tuff start för Camilla Läckberg och ex-makens ex-fru Christina Melin är de båda kvinnorna idag väldigt goda vänner!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

2010 gifte sig Camilla Läckberg, 47, och tv-profilen Martin Melin, 55, och i samma veva blev deckardrottningen bonusmamma till Fanny, 18, och Felix, 14. Vid tidpunkten var relationen mellan Camilla Läckberg och Martin Melins exfru Christina Melin, 45, långt i från varm. Christina Melin har talat öppet om att hon tyckte det var jobbigt att hennes barn skulle få en nära relation med Camilla Läckberg.

Se också: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Se också: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

Läckberg och Melin fick en kylig start

Ett år efter kändisbröllopet mellan Läckberg och Melin var det dags för releasefest för en av Camillas böcker, och exfrun Christina stod självfallet på gästlistan.

“Vid den tidpunkten hade jag och Camilla inte träffats med barnen än, det var fortfarande lite kyligt mellan oss. Jag och Camilla gjorde våra försök att lära känna varandra, men det var som att dansa cha cha ett steg fram och två tillbaka.”, bloggade Christina Melin om mötet med Camilla 2017.

Här ser vi Camilla Läckberg tillsammans med Christina Melin och barnen Fanny, Felix, Charlie och Meja på Junibacken i Stockholm 2011.

Camilla Läckberg: Det kändes också fel

Även Camilla Läckberg medgav att situationen med barnen och exfrun gjorde henne nervös.

Annons

“Jag visste att hon kunde tycka det var jättejobbigt att se mig med barnen, och jag hade ju en bra relation med barnen och de tyckte om mig. Så hur skulle hon reagera om de t ex glatt sprang fram till mig och kramade mig? Hur skulle jag bäst uppföra mig då? Jag ville ju inte vara avvisande och stel och kall mot barnen då, det kändes ju också fel, men skulle Christina ta illa upp om jag besvarade någon form av närhet från barnen?”, skrev Camilla Läckberg sedan på sin blogg.

Nerverna kom senare att lösas upp och relationen mellan Camilla Läckberg och Christina Melin blev senare bättre än bra! Inte bara att de samspelar i bonusfamiljelivet – det händer även att de dyker upp på kändisevent tillsammans.

Så är relationen mellan Läckberg och exfrun

Idag är Camilla Läckberg och Christina Melin alltså goda vänner. Nu har vatten runnit under broar, och Camilla Läckberg och Martin Melin är skilda sedan 2014, och vänskapen med Christina Melin består.

Tjejerna på Hamburger Börs 2018.

När Christina Melin gick och fylle 45 år nu i dagarna valde författarinnan att hylla sin väninna på sociala medier.

Annons

”Hon är singel! Hon är 45 idag! Hon är fabulous! ! Vår ‘Mamma Stina’! Vi älskar dig. In och gratta henne! (Eller bjud ut henne på dejt) Grattis!”, hurrar och hyllar Läckberg samtidigt som hon visar upp en bild på Christina Melin.

I kommentarsfältet dyker även dottern Fanny Melins namn upp, och hon skriver skämtsamt ut vilka önskvärda egenskaper den potentiella friaren bör ha:

”Gärna ha hus i Spanien!!!!!”, varpå Läckberg svarar:

”Mamma har varit singel i 15 år Fanny – tänker att vi vid det här laget är nöjda om han har puls….”

Det råder där med helt klart fnissig stämning mellan tjejerna!

Foto: TT/Instagram

Annons