Lästips:Eurovision Song Contest 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Så är relationen mellan Lena Philipsson och Måns Herngren i dag

19 jul, 2022 
Simon Nilsson Larsson
FotografTT
Måns Herngren och Lena Philipsson
Under åtta år var Lena Philipsson och Måns Herngren ett gift par, men till sist tog äktenskapet slut.
Båda har berättar om hur de ser på varandra i dag.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
VIDEO: Se Lena Philipssons stilresa genom årenBrand logo
VIDEO: Se Lena Philipssons stilresa genom åren

Under 90-talet var artisten Lena Philipsson, 56, och regissören Måns Herngren, 57, ett av landets mest omskrivna kändispar. Den stora festen och bröllopet som ägde rum 1993 bevakades av både Aftonbladet och Expressen, och på bilderna ser man en lycklig Lena Ph i blommor och brudklänning med vida ärmar.

Samma år som paret bytte ringar föddes också deras första gemensamma barn, sonen Noa, 29, och några år efter kom lillasyster Saga Herngren, 24, till världen.

Lenas hyllning till exmaken

Men säg den lycka som vara för evigt. 2001 tog det slut mellan paret, men sedan des har de fortsatt vara vänner.

Under Lena Philipssons föreställning Jag är ingen älskling, som hon hade 2017, tog hon hjälp av sin exmake för ett moment i showen. Hon tillägnade också en låt till sina barn och Måns Herngren.

Annons

– Tänk vad tiden går. Jag vet inte om ni såg att det var Måns, barnens pappa, som hade fått göra bildspelet till just den här låten. Det tyckte jag kändes extra fint. Att det fick vara en familjeangelägenhet, att mamma sjunger och pappa gör foton. Så har vi det i vår familj, sa Lena Philipsson efter låten.

Herngrens fina ord till Lena Ph

Så stämningen verkar alltså vara god mellan exparet. När Måns Herngren nu gästar podcasten Nemo möter en vän pratar han varmt om Dansa i neon-artisten.

– Det var nog första gången jag kände: wow, det här är människan jag vill ha barn med. Och jag hade aldrig haft den tanken, på att skaffa barn. Men det var direkt tidigt, att den här människan vill jag bilda familj med, säger han i podcasten och berättar vidare hur deras relation i dag ser ut.

– Även om vi är skilda så känner jag fortfarande att Lena är en del av min familj och jag är en del av hennes familj. Vi är familj, fast vi inte har levt tillsammans på tjugo år, säger han.

Foto: TT

SE OCKSÅ: 4 enkla parterapiövningar att göra i hemmetBrand logo
SE OCKSÅ: 4 enkla parterapiövningar att göra i hemmet
Annons