Trending: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Se Victoria och Daniel rocka loss – med Let’s Dance-proffset!

16 nov, 2020 
AvHelena WIKLUND
Daniel och Victoria dansar.
Se kronprinsessan Victoria släppa loss i stilettos – tillsammans med dansproffset från Let’s Dance!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Victoria och Daniel är så härligt bjussiga! Och nu har de gjort det igen. Deras Generation Pep höll sitt årliga Pep Forum – i år på temat jämlik hälsa – och i rörelsepausen hände det: Victoria och Daniel dansade loss till duon Bryan Wilson & Sebastian Crayn och deras hitlåt Uma Noite (Groove Boy Remix).

Victoria gungade runt i sina sylvassa stilettos och prins Daniel i sin dubbelknäppta kostym. Men oj vad det svängde. Och deras dans fångades faktiskt på film.

Annons

Se när kronprinsessan Victoria och prins Daniel dansar här:

Victoria och Daniels dans fångas på film – se härliga klippet!Brand logo
Victoria och Daniels dans fångas på film – se härliga klippet!

Dessutom var det en gammal bekant som såg till att de rockade loss – nämligen Gen Peps nya ambassadör Annika Sjöö, som i flera år var en av danstränarna i TV4:s Let’s Dance.

Nu höll hon i rörelsepausen – och det var också hon som var Victorias och Daniels privata danslärare inför bröllopet för tio år sedan.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel – privata dansläraren

Annika Sjöö blev kronprinsessan Victorias och prins Daniels privata danstränare. I dag är hon uppskattad föreläsare och kostrådgivare, och aktuell med sin nya träningsbok.

Uppdraget den gången, 2010, var att lära kronprinsessparet att dansa en kungligt snygg wienervals med traditionell fattning, och när det sedan var dags, på bröllopsdagens mycket sena kväll, inför miljoner tv-tittare, satt stegen som en smäck.

Annons
Victoria och Daniel gled snyggt ut över intarsiaparketten i Kungliga slottets balsal Vita havet till tonerna av Frühlingsstimmen av Johan Strauss d.y...
...och sen bjöd Olle Westling upp drottning Silvia, medan kungen dansade med Daniels mamma Ewa.
Annons

I torsdags förmiddag fick Victoria och Daniel alltså träffa Annika Sjöö igen. Den här gången var det dock lite mer spontana moves som gällde. Och varje gång man ser dem dansa är det också tydligt att de älskar det.

Victoria och Daniel rockar loss till Uma Noite (Groove Boy Remix).

Det stuffas nog en hel del hemma på Haga, men så har de en egen dansexpert i familjen: Prinsessan Estelle, 8, har tränat showdans på Anneli Alhankos dansskola Base23 på Östermalm i Stockholm i flera terminer.

Vi har också sett Victoria och Daniel flossa flera gånger, bland annat till David Guettas hit Like I do, först lite generat avvaktande men efter en halv minut med ett härligt gung.

Annons