Soraya Lavasanis nostalgibilder från första tiden på TV4

Delad bild. Till vänster syns Soraya Lavasani på galan Tillsammans mot cancer 2019. Till höger syns hon som konferencier på samma gala 2020.

Foto: Eero Hannukainen/Karin Törnblom/TT

I dag är Soraya Lavasani en av de mest erfarna programledarna i TV4. Men en gång i tiden var hon en 23-åring praktikant som på skakiga ben besökte TV4-redaktionen för första gången. På Instagram delar hon nu med sig av härligt nostalgiska bilder från sin första tid i tv-huset!

TV4 fyller 30 år och det uppmärksammas förstås i de egna sändningarna, men också av kanalens profiler som gärna passar på att hylla sin arbetsgivare. Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jenny Alversjö och Maria Forsblom är bara några av alla programledare som firar kanalens jubileum i sociala medier.

Ciara Zelmerlöw om sorgen efter avskedet med Archie och Albert

Soraya Lavasani berättar om första tiden på TV4

Ett av de härligaste inläggen bjuder Nyhetsmorgon-programledaren Soraya Lavasani, 38, på. På Instagram har den för tillfället föräldralediga Soraya postat ett inlägg där hon beskriver sitt första möte med TV4-studion i Stockholm.

Soraya Lavasani på Årets Mama-gala på restaurang Oaxen i Stockholm 2018.

Soraya Lavasani bjuder på en nostalgisk tillbakablick på Instagram, när TV4 nu firar 30 år.

Foto: Karin Törnblom/TT

”Tänk att @tv4 fyller 30 år och att jag fått vara en del av den arbetsplatsen sen jag var 23 år gammal och på skakiga ben klev in på redaktionen i Stockholm som praktikant. Mitt första jobb som journalist fick jag på TV4Uppland och jag minns verkligen den tiden som oerhört rolig, utvecklande och utmanande”, skriver hon i inlägget.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Tackar tittarna och kollegorna

På de tre bilderna hon har postat, ser man henne själv i nyhetsstudion. ”Bilderna är från 2007 då det mesta såg väldigt annorlunda ut”, skriver Soraya med en härlig blinkning både till den yngre versionen av henne själv och till den teknik som var toppmodern då, men som nu känns hopplöst gammalmodig.

Se också: 6 saker du kanske inte visste om Jenny Strömstedt

6 saker du kanske inte visste om Jenny Strömstedt
Slå på ljud

Soraya passar också på att tacka för de 15 år som gått hittills sedan hon började på kanalen som ung praktikant:

”Så glad och tacksam över allt jag lärt mig och fortfarande lär mig och över alla fantastiska arbetskamrater, gäster och tittare jag fått möta under åren”, skriver hon i inlägget.

Här kan du se hela inlägget och alla bilderna:

Soraya Lavasani föräldraledig med andra barnet

Soraya Lavasani är en av de mest populära programledarna i kanalens långkörare Nyhetsmorgon. För tillfället är hon föräldraledig med sonen Winston, som föddes i april 2020. Sedan tidigare har hon också dottern Bianca, 3, tillsammans med maken Ralph Olsson.

Flera av TV4-profilerna har i sina inlägg postat bilder på sig själva från sina tidiga år på TV4. Bland annat bjuder Sorayas kollega från Nyhetsmorgon, Anders Pihlblad, på en kavalkad av frisyrer han burit genom åren i rutan.

”TV4 fyller 30 år. Jag fyller typ 30 frisyrer... Jag har inte varit med alla år på fyran men här är några minnen. Och några frisyrer”, skriver han på Instagram.

Här kan du se hela inlägget:

Soraya Lavasanis vackra kärlekshyllning till maken
Felaktiga uppgiften om prins Oscar fick Victoria att rasa